Cp-knölen borta :D

Opererade mig igår.. Tog bort en inflammerad talgknöl i huvudet och nu kan jag ju säga att det känns att man lever. När bedövningen släppte så kändes det som om nog drog sönder skinnet i huvudet på mig. Jag kan fan inte beskriva hur det kändes när dom stack in bedövningen i huvudet på mig heller, det gjorde verkligen super ont. 
Nu är jag lite hår fattigare och tre stygn rikare, men det är bra skönt att knölen är borta :)


Skoldax

Nu sticker jag till skolan!:)


Ny design på G!

Tove har nyss börjat fixa med en ny design åt mig så vi kan ju räka med att den blir klar den här veckan i alla fall. Men nu är det på G så ni vet ;)


...

Har nog aldrig åkt så mycket fram och tillbaka i Söderhamn som jag gjorde igår, men det var faktiskt helt okej ändå. Det trevliga sällskapet gjorde det absolut värt att komma hem till en gnällig mamma och pappa :)

Idag så kommer en kompis hit så ska vi väl bara kika på en film eller nåt. Måste tyvärr plugga ikväll också, och det är inte något jag ser direkt fram emot. Vill verkligen inte ha provet imorgon men måste man så måste man..
Vi har typ 1000 prov nu dom kommande veckorna och jag verkligen hatar det! :O Jag får helt enkelt bara hoppas att jag överlever! :)



träna, träna, träna

Ska slänga i mig lite frukost nu och sen ska vi skjutsa Tove så hon får hämta sina inneskor och sen drar vi ner på gymmet och kör kondition en timme. Ska bli sjukt skönt att stå där och svettas haha ;) Näe, men det ska bli skänt när man är klar då man känner att man gjort något bra.



Efter gymmet så ska vi nog dra ner på stan och kolla på massa bilar för det är både utställning och cruising. Ska nog hinna träffa lite kompisar och sådär också och sen vid 19.00 ska vi vara på O'Learys och käka med laget. Hoppas dagen blir grym! :)


Skolan

Sitter på samhällslektionen nu som kanske har hållt på i 5 min men jag vill redan sluta, såå trååkigt är det :/ Blääääh, jag får krupp här längst bak i klassrummet, jag vill bara till matsalen och käka den goda maten som det bjuds på idag.. Hörde någon liten fågel viska i mitt öra att det var schnitzel och potatisklyftor :D



Händer ikväll då?! Tror jag ska kika på film med någon kompis och ha lite fredagsmys med massa nötter och grönsaker. Kan bli en bra kväll det här! :)

Vad ska ni göra ikväll? :)


Genrep

Ska alldeles strax sticka iväg till stan och ha ett genrep med alla band på rockskolan. Jag vet att det kommer gå skit på spelningen vi ska ha och det är jag pissförbannad för, vi har absolut sämst låtar och det kommer verkligen gå skit. Det kan ju fan inte bli värre :S

Näe, nu ska jag dra och sjunga upp lite så man iaf låter bra till skitlåtarna... Hoppas jag kommer hem snart igen! :)


Godis-, läsk- och skräpmatförbud

Japp, jag har förbud på allt som har med godis, läsk och skräpmat att göra. Jag ska träna bättre och äta bättre och jag ska verkligen klara det! Jag satsar stenhårt på Beach 2010 och om jag lyckas så ska jag ta hål i naveln :) Kommer bli grymt det här!



Får inte äta
- Chips
- Choklad
- Läsk
- Allt som har med skräpmat att göra

Får äta
- Popcorn
- Naturgodis utan choklad på, typ bara nötter alltså
- Vatten & Saft t.ex Ramlösa och Päronmer
- Pirog
- Kebab dock med ris och ej pommes

Detta förbud/löfte ska hållas till den sista augusti, heja på mig! :)


Vilken helg!

Herregud vilken helg det varit och fasen så roligt jag har haft! Det har verkligen hänt super mycket med både fest och Stockholm så det skulle ta timmar att skriva allt som hänt så det tänker jag låta bli.

Tänkte mest bara att jag skulle skriva att jag lever och att nu ska jag komma igång med bloggningen igen :)


Vart ska man vara?!

Imorgon är det party-dags och jag och Tove är fruktansvärt taggade. Men vi har ingen aning om vart vi ska vara innan. Är det någon som har en förfest som man kan få komma till?! :D


Fullt upp

Jag har verkligen fullt upp den här dagarna nu innan helgen och kommer inte kunna uppdatera bra för ens på söndag. Imorgon hínner jag nog inte skriva alls och bara kanske på lördag. Nu är ni iaf informerade om det :)



Imorgon är det festdags och då ska jag och min kära lilla Tove sticka till Tranan och dansa loss.  Vi åker väl hem vid ett så vi är hemma igen till två och då är det bara att lägga sig för halv tio på lördag morgon går tåget till Sthlm och Globen för vi ska kolla på Innebandy :)
Den här helgen kommer bli bäääääst!


Så jäkla skönt!

Fan vilket härligt väder det är, man blir ju så jävla lycklig! Jag har varit superglad hela veckan och tränat som en tok, man kanske ser någolunda ut till Beach 2010 liksom ;)
Förlåt att jag inte svarat på kommentarer och sådär, ska börja göra det nu för finns ändå inget vettigt att göra på lektionen :)




Historia

Nu ska jag strax ha historia och jag nästan längtar tills den lektionen bara för att vi ska kolla på Rasmus på luffen. Men en sak längtar jag mer till och det är min kära säng som väntar på mig där hemma. Efter skolan ska jag dra ner till Active och träna bort lite fläsk så kommer väl hem vid 18.00 kanske, hör då!




Vill ni ha fler som läser er blogg?

Jag har ett tips! Bli medlem på denna sida som jag länkar nedan och du får fler läsare direkt! Värva vänner och du får ännu flera, så gå med här och du kommer garanterat att höja statestiken!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=jennyhalvardsson


Trött!

Förlåt för kass uppdatering, vet heller inte vart tiden har tagit vägen faktiskt!

Idag gick jag upp rätt tidigt så jag skulle hinna käka lunch i stan och spela kort med världens störtsa tönt. Sjukt mysigt var det iaf! Efter det, runt ett, drog jag till gymmet och tog en runda där på 1,5 timme så nu är jag bra jäkla slut och tänker inte flytta mig från sängen på resten av dagen! :D
Eller jo, jag kanske behöver göra lite läxor så då måste jag väl gå till skrivbordet då :P



Ja, imorgon börjar skolan igen och vad tycker vi om det då? PEEEEEEST! Skulle absolut inte skada med mer lov :D


...

Igår gjorde jag egentligen inget speciellt alls förutom att jag var ner på stan en snabbis med Tove och sen tränade på kvällen. Var så trött så jag inte orkade sitta vid datorn igår..
Idag har jag varit till Gävle och handlat lite smått med Tove. Så jäkla trött nu så kommer knappt på ord som kan sätta ihop några meningar här. Gick upp halv åtta för att åka in till stan med mamma och hoppa av hos Tove så vi kunde åka buss från henne till Resecentrum. Sen satt vi där och väntade på att tåget skulle komma och så åkte vi till Gävle och gick typ i alla affärer 3 ggr och nu är jag HELT SLUT i fötterna...



Här är en klänning jag köpte idag.. 159:- på JC


..

Nu har det blivit dålig uppdatering idag också, och jag vet helt seriöst inte vart hela dagen har tagit vägen. Tror alla timmar har försvunnit framför tv:n där jag kikat på innebandy, film och massa program :P



Älsklings filmen "The notebook" gick på tv:n och som alltid så grinar man ju arselet av sig. Om ni inte sett den så är den lätt värd att se!


Snövit och de sju dvärgarna

Alla älskar vi ju disney klassiker på något vis, så hur glad blev inte jag när just den filmen går på tv:n? Jo, jätte glad! Sitter och jäser för att dvärgarna är så söta så det är helt sjukt!



Vilken är eran favorit disney-klassiker? ;D


Hemma-hos-syrran-mys!

Syrran kom hit ett tag på dagen och sen när de skulle åka och handla så ville Elice (syrrans dotter) ha mig med så jag följde väl med som den snälla moster jag är. Vi åkte i alla fall och handlade och sen hem till syrran där jag och Elice spelade en runda Monopol på xboxenn som jag självklart förlorade. Sedan käkade vi väldigt god mat, oxfilé och potatisklyftor och det lär vara det godaste köttet jag ätit!



Efter maten så spelade vi Bingolotto och det gick ju inte heller bra så jag vann ingenting där heller. Käkade massa godis och sen kom vi fram till att vi skulle spela Monopol igen så då gjorde vi det fast allihopa, och även den här gången så förlorade jag som den sopptorsk jag är ;)


Har internet fått fnatt?

Är det bara mitt internet som är konstigt idag?! Eller är det fler som har problem?! Man går in på en sida t.ex en blogg och då kommer enbart senaste inlägget upp och sen om man ska kommentera så kommer inte kommentarsrutan upp istället.. Alltså det är ju nå knas!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering, tror jag har blivit något av en facebook nörd de senaste dagarna så jag sitter där och snackar hur mycket som helst!

Raggarrundan var i alla fall trevlig och jag tackar för mycket bra sällskap! :)


Raggarrunda

Ja, jag lever men jag är så jävla dålig på att uppdatera så det är synd om mig! Nu ska jag dra mig ut på en raggarrunda och kika läget i stan och på alla olika landställen.. Vi ses efter vägen! :D


Mätt och belåten

Har bara proppat i mig mat idag och nu när jag tänker på det så kan jag nästan kräkas haha. Fy vad äckligt det skulle vara med mat nu! Har absolut inget att göra nu heller när alla har gått hem så jag ligger och zappar runt på tv:n.. Funderar på om jag  kanske ska träna en sväng imorgon om orken tillåter. Men nu ska jag nog roa mig med något annat! :)


Påskmiddag

Mamma och jag ska strax börja förbereda för påskmiddag så jag ska gå och baka mig en härligt kladdig kladdkaka dagen till ära. Ingen aning om vad som bjuds på påskbordet ikväll men det ska jag nog luska ut ;)


GLAD PÅSK!




Har ni blivit lurade idag?

Hej mina vänner!



Idag är det ju första april, den dagen då alla luras. Själv har jag faktiskt inte blivit lurad något än och då säger jag ÄN ;)
Men lurats det har jag. Jag och Tove slog ihop våra kloka hjärnor för att lura vår omarta kompis Josephine och sa då att efter lovet ska de införa att den som fyller år blir ledig och som hon gick på det hahaha ;)

Har ni blivit lurade? :)


RSS 2.0