Bloggpaus IGEN

Jag vet att jag nyss kommit igång igen men det är fan sommar nu guys, kommer inte kunna uppdatera så mycket som jag vill så därför gör jag ett uppehåll under sommaren och kommer tillbaka då ;D
Ha en superbra sommar! :)


Är i Järvsö

Är i Jävsö tills imorgon så jag uppdaterar mer imorgon och svarar på kommentarer då :)


GLAD MIDSOMMAR (lite för sent)

Eftersom det var fullspäckat schema ända från när man vakna igår tills man gick och la sig så hann jag aldrig logga in här och skriva ett snabbt litet inlägg.

När jag vaknade så stack vi direkt in till stan och handlade det som vi hade glömt att köpa innan. Sen hem i en väldig fart för att börja fixa till allt. Och runt två var vi klar och satt oss till bords och precis när jag hade ätit upp ringer syrran och säger att de är på väg för då ska dom hämta mig och ta med mig ut till deras stuga som låg precis vid vattnet. Där grillade vi igen, badade tunna, bastade, badade i havet och lekte massa lekar. Igår var det superkul men idag är jag mest bara less på att jag var där för alla jävla myggbett jag fått :P


Det är inte därifrån vi var, men det är iaf Söderhamns skärgård ;)   Bild: Google.se


Så sjukt underbart väder

Är inte vädret kanon idag?! Blir så jäkla glad när det är såhär och därför tänker jag inte sitta inne nå länge och skriva något här :P

Vi hörs i kväll sötnoosar! :D


GLÖM INTE ATT RÖSTA

Snälla rara söta, kom ihåg att rösta på mig i foto-tävlingen jag är med i. Mitt bidrag är nr 6 och ser ut såhär :



HÄR röstar ni på mig :)


Ipod

Jag är grymt sugen på att köpa en Ipod Classic men de är ju så jäkla dyra..


Har ni Ipod? Vilken i så fall och är den bra? :)


RÖSTA PÅ MIG!

Jag är med på Erikas foto-tävling.

Rösta på mig här, mitt bidrag är nr 6 :)

Tack på förhand! :)


Sommarjobbsdax

Imorgon börjar sommarjobbandet för min och Toves del och det blir att "kioskjobba" i hamnen nära där jag bor. Det kommer bli fruktansvärt jobbigt men roligt om det går bra :)


JÄRVSÖ

Har ju varit rätt tyst från min sida sen igår och det är för att jag har varit till Järvsö och träffat bästaste och underbaraste Jocke. Vi hade det superhärligt med kvällspromenad, minigolf och massa mys :)



Bilden är tagen från deras slalombacke och jag tycker det är superfin utsikt :D

Har i alla fall haft det underbart och nu längtar jag tills lördag när jag ska dit igen :)




Foto tävling

Jag är med i en fototävling hos http://eerikag.blogg.se/ . Jag tycker att just DU också ska vara med :)

Här är mitt bidrag:


 

Gymmet

Drar mig ner till gymmet nu och kör lite styrka / kondition :)

Midsommar

Vad fan händer på midsommar?! Jag har absolut inget planerat och jag vet ingen som ska göra något roligt, måste undersöka vad som händer..



Vad ska ni göra? :)


Bröllopet

Ingen har väl missat den stora bröllopsfesten som äger rum idag. Hela dagen har förvandlats till ett enda stort bröllop.



Jag önskar dem verkligen all lycka i världen och tror de kommer sköta det här bra. Egentligen bryr jag mig inte alls om det här bröllopet men tittade en sväng ändå och måste ju säga att en och en annan tår slank fram när de sa ja till varandra.

Såg ni också bröllopet? I så fall vad tyckte ni? :)

Älskar mina ljusgula converse

ÄLSKAR dom verkligen! Innan jag köpte dom hade jag velat haft såna i över ett år och när jag äntligen hittade mina skönheter så slog jag till direkt! :)




JAG LEVER!

Hej!
Var i Falun igår och snurrade runt och hittade lite smått och gott faktiskt. Lovar att det kommer bilder sen men jag har inte orkat gjort så mycket hittills idag.
När jag kom hem från Falun så käkade jag fort som fasiken och sen stack jag iväg på fest. Var väldigt trevligt på festen så det tackar jag för :)


Falun

Imorgon ska jag och bästaste Tove upp tidigt och åka till Falun en sväng. Pappa skulle utföra något ärende där så vi passar antagligen på att gå på stan :)



Därför kommer det bli skitkass uppdatering imorgon eftersom jag blir borta hela dagen och sen ska iväg på en fest. Men kommentera på som ni alltid gör så svarar jag så fort jag kan :)

Puss på er sötnosar! :)


Cykeltur

Nu ska jag, systerdottern och bästaste Tove ta oss en cykeltur ut till köpcentret och kika på lite skor och bikinisar :)

HÖRS HÄJ!


Gratisbio.se

Jag är medlem på Gratisbio.se och tycker att det är en superbra sida. När du är aktiv får samlar du poäng på massvis med sätt och du kan snabbt få ihop flera hundra poäng.


Vad får man för alla poäng då?! - Jo, man får presentkort av alla dess slag. Du får själv välja vad du vill ha för presentkort och du väljer ju själv hur mycket du vill ha på beroende på hur mycket poäng du har samlat. Det är upp till dig hur mycket du vill ha! :)

Bli medlem idag och få 50 poäng direkt! Klicka HÄR!



Fotbolls-VM

Fan vilken jävla skräll att Schweiz slog Spanien :O




SOLA! :D

Kom hem från gymmet för ett tag sen, körde ett riktigt hårt muskelpass så nu är jag rätt mör i kroppen. Så därför ska jag åka ut till Ljusnebadet och sola och bada en stund med syrran och hennes döttrar för att att vila upp mig lite :)




En fråga!

Sitter profilbilden ihop med rubriken på första inlägget?! För Tove gjorde det inte det men för mig gör det det..

Hur är det för er?

Tack på förhand


Ny design!

Nu har jag ny design och jag är verkligen supernöjd! Nu ser bloggen sommrig och fin ut :D Det är bara lite småfix kvar sen är allt skit bra :)

Vad tycker ni om den? :)


Haft besök

Igår efter minigolfen kom Jocke hem till mig och har varit här hemma ända tills nyss. Så därför har det varit kass uppdatering och det ber jag om ursäkt för :)

Nu ska jag åka och köpa Ben and Jerry´s.



Vilken är er favorit? :)


Minigolf och mjukglass

Nu drar jag ner på stan och lirar lite minigolf och käkar lite mjukglass!

 

HÖRSHÄÄJ!


Någon som kan hjälpa mig?!

Är det någon som kan hjälpa mig att göra en ny bloggdesign? :D



Morgon-gos

Ligger i sängen och kollar på tv än, det är så jäkla skönt att slappa på morgonen. Har katten bredvid mig också och nu är han sådär gosig och trött så helst vill jag ju inte gå upp för det är så mysigt ;)



Ska väl ta mig ett ryck snart och dra till gymmet kanske, sen kommer ju Jocke också :D


Trött och mätt

Kom hem från gymmet för cirka 1,5 timme sen. Var helt slut och mådde illa när jag kom hem efter 5,5 km på rullbandet. Nu har jag duchat och ätit och sitter och väntar på att Jocke ska ringa och säga att han är på väg hit :)



En bild på mig sen min födelsedag 21/5 :)


NY MUSIK

Nu har jag fixat lite och bytt ut låtarna på min musikspelare här på bloggen, så om ni har lust kan ni ju kika på alla låtarna och lyssna. Låtarna som är där nu spelas jäääämt ur mina högtalare och gillas mycket! :)


Dear John - Recension

Kollade ju på Dear John igår. Hade hört delade åsikter om den och de flesta var negativa så hade inte så stora förhoppningar om filmen direkt. Men så såg jag den och tyckte att den var helt okej och jag lovar oavsett om ni inte tycker den är bra så kommer en och en annan tår leta sig fram :)



Vad mer kan jag säga?! Jo, jag har blivit kär i den här mannen, Channing Tatum.
Visst är han snygg? :D


Dear John

Tänkte ta och titta på Dear John.



Är den bra? :)


Äntligen tillbaka!

Har haft en väldigt lång bloggpaus, men nu är jag tillbaka och ska försöka hitta intresset igen. Hoppas ni hjälper mig med kommentarer och läsning så jag vill hålla på med det här igen :)



Kom igen hjälp mig med det här nu gullungar! :)


RSS 2.0