Ingen rubrik

Igår tog vårt lag den tredje raka segern mot ett relativt lag. Riktigt skönt måste jag säga! :) En sak som inte var så överdrivet skön var att jag stukade foten men det är smällar man få ta när man ska spela innebandy, hah ;)
Hoppas allt är bra så skriver jag mer när jag kommer hem från skolan :)

Born this way

Lady Gaga och hennes låt Born this way har ju blivit en succé men en som också har gjort succé med denna låt på Youtube är Ulrik Munther som vann Lilla Melodifestivalen för två år sedan. Jag ÄLSKAR hans version av den här låten!


Tvärslut

Helt dö efter skridskoråkningen och tro det eller ej men jag överlevde men några vurpor rikare är jag allt. Nu är jag bara tvärslut och vill krypa ner under täcket och sova tills imorgon eftermiddag men ska försöka att titta på en film och äta lite godis först. Ha en bra kväll allihopa!



Skridskor..

Jag är ju inte direkt någon stjärna på skridskor och just därför gruvar jag mig som satan för idrottslektionen senare idag. Jag kan knappt åka framåt, har ingen balans, kan inte stanna eller svänga alltså är jag en katastof på ett par skenor. Och ont gör det också om man ramlar -.-
Jag tycker att skridskor är en dålig uppfinning och skulle lätt klara mig utan dom och just nu hatar jag idrottslektionerna för att man är TVUNGEN att åka..



Webbdesign

Just nu sitter jag i skolan och har Webbdesign. Är inte särskilt bra på det men det är kul att prova på något nytt. Målet jag har med denna kurs är att kunna bygga upp en egen sida någolunda bra och kunna göra någolunda snygga bilder i photoshop.


http://elev.staffangymnasiet.se/w056/  <-- Där kan ni se vad jag gjort hittills :)


faaaaasen vad kallt :s

Helt sjukt kallt ute idag, man vill helst inte gå ut alls men man är så illa tvungen när man ska till den där tråkiga skolan. Idag händer väl inget speciellt direkt, jag kommer gå i skolan till ca halv 4 och sen ska jag hem och äta och sticka till träningen :)
Vad ska ni göra idag? :)



Nu är jag tillbaka - IGEN!

Skulle ju blogga efter jag kom hem från Frankrike men det har hänt tusen grejer som jag inte mått så bra av och därför har jag inte bloggat något. Men nu ska jag verkligen försöka hålla i det här även om jag inte skriver så ofta så ska jag ändå hålla igång :)
Jag har faktiskt saknat er! :)



RSS 2.0