Dåligt av mig

Förlåt igen sötnosar, men imorgon åker jag och jag vill helst bara umgås med familjen innan jag åker. Hoppas ni förstår. Antagligen kommer jag inte ta med mig datorn heller så blir nog ingen bloggning under veckan för min del, men jag lovar och svär att jag ska skriva ett inlägg när jag kommer hem och visa massor med bilder!
Ha en toppenvecka!



SOLA!!

Nu vill jag bara lägga mig i ett solarium och slappna av. Och det tänker jag banne mig göra också. Skööönt! Hörs sen gofisar :D

Förlååt!

Förlåt för dålig uppdatering igår sötnosar.. Efter jag käkat glassen fick jag skitont i magen och bestämde mig att jag skulle strunta i att gå på bandy men efter ett tag ringde Tove och sa att hon ville på innebandy så vi stack till Bollnäs och kollade på det istället (:

Bilder: Toves facebook
Efter en sjukt spännande match vann tyvärr Bollnäs med 7-6 över Gluggen.

ben&jerrys

Så jävla gott med glass!
Vilken är er favorit?!



Hemma

Nu har jag precis kommit hem från Gävle, och vet ni?!
Jag hittade äntligen ett par leggings med skinndetaljer som föll mig i smaken. Såååå glad är jag nu :D
Gina Tricot 249:-

Tidigt :S

Ska alldeles strax ta och åka till Gävle med mamma. Trodde inte vi skulle åka såhär tidigt direkt men så blev det. Tänkte mest bara säga hej innan jag åkte och säga att jag svarar på alla kommentarer från er gullpluttar när jag kommer hem (:
Ha en bra dag! (:



Sova

Nu är det dags att sova, blir en resa till Gävle imorgon IGEN! Denna gång ska jag följa med mamma som sällskap när hon ska få ett par special skor för hennes hälsporre. Kanske även hinner med lite shopping om jag har tur ;)

Bild: Goole.se
Kommer väl hem runt 15.00 imorgon, kanske hinner in med ett inlägg på morgonen också ;)

Packning

Det är första gången jag ska åka utomlands, alltså ska jag flyga för första gången. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det men har hört att det ska vara ganska läskigt i början.
Tänkte i vilket fall som helst börja packa nu eftersom jag åker tidigt på måndag morgon och har massa annat att göra i helgen också (:
Är det något som man borde tänka på?



Idol 2010

Jay Smith är klar favorit för mig i Idol 2010 (:
Vem är din favorit?!



Godnatt sötnosar

Tänkte bara säga godnatt nu innan jag lägger mig. Är sjukt jäkla trött eftersom jag varit vaken sen 07.15 :P
Så godnatt med er sötisar! (:

VINST

Såååå jävla härligt med vinst för Broberg mot Sirius. Var en ganska dålig match med världens sämsta domare men eftersom laget är så bra så vann dom ändå! (:
Grymt jobbat grabbar! :D

Slash feat. Fergie - Beautiful Dangerous


Som jag har längtat!

Nu är det äntligen dags! Och som jag har längtat..
Broberg har sin hemmapremiär mot Sirius ikväll kl 19.00 och snart är det dags att ta på sig vinterkläderna och dra sig upp mot bandyplanen. Wiiiiie! Ska bli så sjukt jävla kul att träffa alla goa människor i klacken igen :D
HEJA BROBERGS IF!



Vill flytta hemifrån

Längtar tills jag flyttar hemifrån så jag får börja använda det fina porslinet jag fick från Månses Design.
Vill ni se mer av hennes grejer, kika in på hemsidan: www.mansesdesign.se

Tvärslut

Är totalt jävla slut! Klev upp vid 07.15 och klädde på mig. Sen bar det av mot gymmet direkt och snacka om att jag körde hårt. Kände inte av mina ömmande handleder i överhuvudtaget så jag körde på som fan och avslutade med en halvtimme på crosstrainer.
Nu är jag så jäkla slut i alla muskler jag har så jag vill inte ens röra mig. Men jag måste. Lovat mamma att växla pengar idag ju (:

Godnatt

Träningen gick allt annat än bra och jag vet inte varför. Ingenting funka helt enkelt :S
Ganska less nu faktiskt så tänkte ta och läsa en bok nu och sen sova. Tänkte ta och sticka till gymmet tidigt imorgon bitti innan jag ska växla pengar och sånt :)
Godnatt sötnosar! (:



Innepinneträning

Nu drar jag och tränar lite innebandy. Kommer inte orka göra något jobbigt men kan ju alltid stå och skjuta lite ;) Den slutar runt 9 men kommer inte hem förns vid 10 så ni vet ;) PÖSS

Har jag berättat?!

Har jag berättat att jag ska åka till Frankrike?! Näe, det har jag nog inte :P
Åker i alla fall på måndag morgon och är borta till fredag kväll. Jag kommer att åka tillsammans med min klass till Strasbourg på en så kallad Europaresa som skolan har betalat.
I Strasbourg ska vi besöka Europaparlamentet, en ekonomiskola och även ett chokladmuseum. Kanske inte låter som en super rolig resa men jag tycker det ska bli skit kul eftersom det är första gången jag åker utomlands.
Här är en bild från Strasbourgs centrum, floden 3 rinner genom själva stan. Tycker det ser mysigt ut jag (:

Hjälp mig!

Vill ha ett par snygga leggings med skinn detaljer, var kan jag hitta såna? (:

Det här köpte jag!

Gina Tricot 199:-
Gina Tricot 199:-
Gina Tricot 129:-
H&M 69,50:-
Sen köpte jag en bh, en rosa träningströja, en innebandyboll och ett svettband också men ni får nöja er med dom här bilderna ;)

DJ Mangoo - Eurodancer


Hemma = innebandy

Äntligen är jag hemma!
Har inte hittad så mycket som jag trodde att jag skulle göra men ändå har jag gjort av med 1000 kr, men på vad?! Tänkte lägga upp lite bilder imorgon om jag orkar ;)
Just nu tittar jag på Helsingborg - AIK i innebandy på tv. Inget av det lag jag hejar på men kul med innebandy i alla fall ;)

Gävle

Nu drar jag och världens bästa Tove till Gävle för en dag med massor av shopping ;)

vad var det jag sa?!

Självklart vaknade jag tidigt när jag kunde sova skit länge :P Tove och jag kanske gör en resa till Gävle för lite shopping idag ändå, vi har ändå inget bättre för oss :D
Vad ska ni göra idag? (:



Godnatt

Sket sig med Gävle resan imorgon så tar den på onsdag istället. Men då åker jag ner med Tove och kikar runt i affärer istället :)
Imorgon ska jag sova länge som faan men bara för att jag säger så nu så kommer jag säker vakna runt åtta eller nå -.-
Hörs imorgon gofisar!
Godnatt



RSS 2.0