Godnatt

Nu ska jag ta och krypa ner under täcket och där ska jag ligga och fixa lite med spanskan. Ska ju vara klar med den imorgon men finns inte en chans att jag ska vara klar med den tills imorgon eftersom jag har skrivit rätt mycket. Men så får det vara!
Har matte prov på tisdag också och är ju inte direkt så taggad till det eftersom jag har ca 40 sidor kvar att göra. Äh, allt känns bara så jävla värdelöst i skolan just nu så jag tar bara dagen som den kommer.

Näe, nu måste jag göra någon nytta innan jag ska sova! Puss och godnatt :)


Fan också!

Ja, som några kanske redan vet så förlorade ju Broberg och det var ju inte alltför bra, men vi får komma igen och ta de små äcklen på tisdag på hemmaplan istället ;)



För tillfället sitter jag och kikar på "Vad blir det för mat?" Och håller ni inte med om att Per Moberg måste vara den bästa tvkocken genom tiderna. Så jävla skön kille!


KOM IGEN NU BROBERG!

För tillfället ligger vi under med 4-2 men om vi kämpar som galningar nu så har vi ju fortfarande chans på segern till den här matchen. Ett sjukt mycket bättre Broberg nu efter pausen, mycket bättre fart och bättre attityd!

Nu tar vi dom jävlarna!


inte bra rubriker jämt

Ja, har blivit jävligt dålig uppdaterig igen de senaste dagarna och det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för!
Var på bandy i Bollnäs i fredags och matchen var väl inte den bästa. Båda lagen hade rätt dåligt spel och domaren var den sämsta jag varit med om så den kvällen var inte alltför bra eftersom vi åkte på stryk.

Igår åkte innebandylaget upp till Krokom och tog hem en seger mot just Krokom med hela 6-1, en skön revansch efter den förlorade matchen på hemmaplan med udda målet. Roligt med seger iaf men en sak som var mindre rolig var ju bussresan, 70 mil sammanlagt och med osköna säten gjorde inte min dag direkt.

Idag blir det rätt lugnt, ska börja plugga snart och sen ska jag även kolla på den 3:e matchen i SM-slutspelet mellan Bollnäs - Broberg. Och idag kommer Broberg vinna, det känner jag på mig! :)



...

Kvällen har bara rusat iväg så nu sitter jag bara i soffan och slappar. Ska väl ta och ögna igenom PM:en också som jag inte har hunnit med än. Har ju sprungit runt som en tok och lagat mat, käkat godis och kollat tv ju. Sånt som är mkt viktigare än skolan menar ja ;)
Är så jävla trött redan så funderar faktiskt på att dra med mig frugan ner i sängen nu snart. Ja, så får det bli. Behöver göra något nyttigt ändå, sitter ju bara och vräker i mig choklad annars.


Donken?

Sitter och håller på med det sista till vår konferens imorgon. Måste verkligen hård jobba om jag ska kunna något tills imorgon. Bara att åka hem och sätta sig med PM:en och läsa arselet av sig. Ja, så får det bli!

Bussen är bokad tills imorgon och då bär det av till Bollnäs för att kika på Bollnäs - Broberg i andra kvartsfinalmatchen. Så sjukt jävla taggad eftersom Broberg vann igår! Det kommer sluta bra det här tror jag! ;)

Ska väl alldeles strax ta och åka till donken med Jossan, Tove och Greger. Ska bli gött med cheeseburgare vill jag lova! ;) Eller nu kanske det inte blev donken ändå, han kunde inte skjutsa för ens vid 12 så nu kanske det blir Subway istället. Vågar jag det har ju aldrig smakat. Är det gott? :P

Aja, måste gå nu :) Pusssss!


Sjukt bra kväll!

Men jävligt mycket träningsvärk i rumpan och en hel del ont i knäna så slutar ju den här kvällen grymt bra ändå. Broberg vann över Bollnäs med 3-2. Vad fan hörde att dom låg under med 0-2 ända tills det var 10 min kvar och vad gör Broberg då? Jo, dom gör 3 mål i rad och vinner en sån jävla viktig match. Nu tar vi Bollnäs på fredag och söndag också så är vi klar för semifinal sen!



En sjukt bra till sak är att Sverige nyss tog guld i stafetten. Så även grattis till dom. Hellner gjorde en rysligt bra avslutning :)

Ja, som sagt så åkte jag på mina fiender idag och ramlade tre gånger. Men efter många om och vem tog jag  mig sakta men säkert fram och jag är riktigt stolt över mig idag att jag lyckades åka så bra som jag gjorde :)

Men nu måste jag plugga vidare!


Efterrätt?

Nu avslutar vi kvällen med ett lass med glass och kolasås. Vi har tidigare ätit en god middag och bara myst. Skulle väl egentligen ha pluggat men inte har det blivit nå av det e. Allt har krånglat, som spisen till tv:n och jag har gått och gnällt men nu fungerar allt och jag är glad igen ;D

Imorgon är det skridskor i skolan och hur i helskotta ska jag kunna klara mig på ett par då? Jag kommer få åka runt som en jävla dåre och hålla i ett litet mål eller nåt haha. Så ni i min klass som läser ta med kamera och filmkamera om ni vill ha ett minne för livet ;)


Mina dumma fiender, hur kan det vara så jävla svårt att stå på ett par dumma jävla skridskor?


Saknar dig!

Saknar ridningen och saknar min lilla bebis Buddy som jag alltid red på! Varför slutade jag? Jag vill ju hålla på med ridningen men jag vet att tiden inte räcker till. Jag kommer inte hinna för att innebandy och rockskolan tar upp så mycket tid. Men någon gång kanske jag börjar igen :)!

Såhär ser min lilla älskling ut :)

Saknar dig Buddy!


Ny dag med nya möjligheter

Sitter i skolan som varje tisdag när det inte är lov. Är så sjukt trött eftersom jag somnade relativt sent och hade träning innan det. Skulle bara helst vilja hem och sova men det går ju inte eftersom jag måste kämpa mig igenom den här jäkla skoldagen.

Och det snöar ute igen :O Hur fan kan det snöa nu när det är -20 grader?! Det måste vara nåt jäkla fel nu iaf, det ska vara omöjligt att snöa nu!

Slutar ungefär halv tre idag och då ska jag antagligen åka hem och packaoch sen dra till syrran och göra mig lite hemma där, om de nu kommer iväg det vill säga, men det tror och hoppas jag ;)
Blir väl lugnt ikväll i alla fall, frugan och jag ska nog kika på en bra film och sen bara chilla. Om någon vill så kan den komma och göra oss sällskap bara så ni vet ;)

Har någon något filmtips? :)


Imorgon jävlar!

Imorgon får jag äntligen låna syrrans hus och det ska bli så jävla skönt! Har huset ända tills fredag men kommer inte sova där då eftersom de kommer hem på kvällen. Så om ni har tråkigt är det bara att kika förbi så kan man kika på en bra film eller något :)


Ryggen, vart är du?!

Har legat i sängen ta mig fan hela dagen och nu känner jag att ryggen sakta men säkert börjar försvinna känslomässigt under mig. Alltså kan knappt ligga still bara för att det är obehagligt att ligga nu när man känner att den bara försvinner.

Kollade förresten på filmen också, ganska roligt och kan väl kanske rekommendera den lite men det var ingen höjdare. Ni som har lätt att skratta ska absolut se den i alla fall. 

Ska kika lite på tv nu och sen är det dags för sängen. Godnatt!


Insnöad

Ja, jag är rent ut sagt insnöad här hemma. Men kanske inte så kontigt när man bor i skogen och vår väg är den sista som plogas. Kommer fan ingenstans idag och jag får panik för att jag inte har något att göra. Får väl ta och kolla på den där filmen som jag inte kollat på än fast jag sagt att jag ska göra det. Ja, det blir mitt mål för tillfället så "I love you, Beth Cooper" här kommer jag! :)


OS-GULD OCH OS-BRONS

Fan vilka grabbar de är alltså, Marcus Hellner och Johan Olsson är förjävla bra när de väl gäller! Loppet var så sjukt jävla spännande nu den sista vändan så man höll ju på att tuppa av härr i sängen. Jävligt roligt att det blev som det blev i alla fall och måste säga att det var en grymt bra laginsats. Grattis killar, jag hoppas ni fortsätter såhär :)


Sveriges guldmedaljör, Marcus Hellner


Crucified Barbara - Sex Action

Det här bandet spelade nyss i Melodifestivalen, lätt bättre band än alla artister tillsammans annars. Och eftersom jag inte får tag på den nya låten just nu så lägger jag ut en annan med dom, jäävligt bra måste jag säga att de är!




Jävla väder

Har varit isolerad på rummet nästan hela dagen och jag får snart panik av att jag inte kommer någonstans. Tänker tröstäta massa sega mumsiga ostkrokar som hjälp till paniken och hoppas på att det är bättre imorgon men som det är nu så kommer det inte vara det.

Kvällen kommer som sagt tillbringas med mina ostkrokar och sen framför tv:n och en bra film. Kollade inte på filmen som jag sa igår så jag får väl göra det idag istället. Men ska röra lite på mig nu jag, föressten säger jag grattis till Söderhamns herrarna som vann sin match mot Bollnäs-Fortum idag med hela 14-4 :)




I love you, Beth Cooper

Tänkte lägga mig framför en bra film nu faktiskt och just ikväll blir det "I love you, Beth Cooper". Har väl läst lite grann om den och fattat att det är en komedi och att det handlar om en tönt som tar studenten och håller tal om den tjejen han älskar och det är en av skolans populäraste tjejer. Ja, ni kan ju tänka er själva hur det går för stackarn. Ska kika nu så kanske jag skriver senare :)




Projekt = klart

Nu kanske jag kan använda datorn åt något mycket roligare som att blogga än att sitta förjämnan och göra massa skolarbete. Lämnade in projektet idag och nu har vi bara att läsa alla andras papper och sen så har vi den stora konferensen på fredag nästa vecka och den kommer att avsluta vårt projekt.

Kom hem från skolan från ett litet tag sen, jävligt drygt att sluta kl 16 på en fredag när man bara vill hem så fort som möjligt. Tog iaf med mig frugan hem så ikväll blir det lugnt. Vi skulle egentligen på bandy men tänker fasiken inte gå ut i detta hemska väder och stå och frysa så vi kryper ner under täcket med massa godsaker istället :)

Måste nog sluta skriva nu, kikar på en rätt rolig film på tv:n.


Grötigt i huvve

Har precis gjort klart översättningen till min del av PM:et som ska in imorgon. Just nu snurrar massa konstiga engelska ord runt i huvudet på mig samtidigt som jag har ont i halsen och är allmänt trött. Sedan har det hänt massa idag som jag inte vill gå in på men allt känns faktiskt rätt jävligt just nu.

På tisdag får jag syrrans hus och det ska bli så fruktansvärt jävla skönt att det bara är jag där och ingen annan som kan säga till om något och att jag får göra precis vad jag vill.

Kollade nyss på en film på trean, den hette "Flirting with Forty", helt okej film faktiskt och det tack vare att en kille som var med var sjukt snygg, tror han heter Robert Buckley. Jävligt snygg kille iaf, så här kommer en bild på honom :)




HAHAHAHA!

"Jag får aldrig röven ur näven"

Detta sas då när hantverkana som gjorde om deras badrum hade tagit fel dörr och Lotta inte vågade säga till. Tänk så knasigt det kan bli ;)


Dagens


Glasögon - Bikbok 69:-
Leopardmönstrad klänning - Gina tricot 149:-
Svart kofta - Lindex


Trött eller?

Vilken jävla dag det var igår alltså, trött som en jävla gnu idag och direkt när jag kommer hem så ska jag sova ett tag innan jag sticker till Rockskolan.

Besökena på Riksdagen och Östasiatiska muséet var inte så plågsamma som jag till en början trodde. Faktiskt en gnutta intressanta var dom. Men skulle nog inte vilja göra det igen ändå. Hann även med lite shopping inte så mycket men något blev det i alla fall.
Direkt när jag kom hem åkte jag och tränade också med typ inge mat i magen men vad gör man inte för laget? Somnade väl vid halv 11 och sen upp till skolan kl 6 i morse igen. Snacka om att jag är trött! :)


Sko och kläd - feber

Eftersom vi inte hinner gå något på stan imorgon i Stockholm så är jag faktiskt jävligt less. Vem åker till Stockholm utan att shoppa liksom? Inte jag iaf, så därför tänkte jag visa lite saker här som jag kikat upp och skulle gärna köpa om jag nu hinner göra en liten snabbis på stan imorgon.

Har fan suttit en halvtimme nu och försökt komma in på olika sidor med kläder och skor men inte hjälper det när alla jävla internet sidor dampar så nu har jag lessnat på att fortsätta försöka så tyvärr kommer det inga bilder på det jag ville visa! 
Nu måste jag faktiskt ta och sova eftersom jag ska gå upp kl 4. Hörs imorgon kväll!




Dumma dator!

Skulle skriva på håltimmen men såklart började datorn att fucka upp sig så hann inte skriva något innan jag började igen. Men nu hör ni så ska jag blogga utav bara fasiken i fortsättningen för har faktiskt saknat det när jag inte varit inne nå.
   Dock måste jag sova tidigt iikväll eftersom vi ska åka till Stockholm med skolan redan halv sex imorgon bitti, och hur hade de tänk att lilla Jenny skulle ta sig upp då?! Bara för att jag ska upp så tidigt så har jag inte sovit middag och tänker inte göra det heller för då kanske jag somnar vid nio eller nåt. Låter som en jävligt bra idé enligt mig iaf :)
   Nu kanske ni undrar vad vi ska göra i Stockholm också, och det har jag typ ingen aning om själv heller så därför kan jag ju berätta det när jag kommer hem istället.




Vad hände?!

Lovade bättre uppdatering redan förra veckan men vart tog den vägen? Nu har iaf allt löst sig och därför ska jag börja uppdatera bättre nu och det är en sak som jag LOVAR! Men måste sticka nu en snabbis, har håltimme sen så skriver då :)


Allt och inget händer på samma gång!

De senaste dagarna har det varit fruktansvärt mycket, har spelat innebandy, varit med Daniel, kollat på innebandy och nu gått i skolan och där är det självklart massor att göra! På grund av allt det har jag nästan inte suttit något vid datorn och lär inte göra det allt för mycket den här veckan heller.

Ikväll är det träning och ser faktiskt fram emot den, men fysen på slutet är absolut inget att se fram emot. Och sugen på choklad är jag just nu också, men det är väl ingen nyhet i och för sig, det är jag ju jämt. Jävla chokladgris är vad jag är! Näe, nu slutar jag och ska skynda mig hem och sitta vid datorn faktiskt :)



Rockskolan

Skriver lite snabbt nu bara för ska precis dra in till stan och träffa bandet och sådär. Orkar fan inte tänka alls, har huvudvärk och på gränsen till feber så vi får väl se om jag pallar stå i ett litet litet ljudisolerat rum och skrika. Helvete nu nös jag också, kanske 30:de gången idag, blir ju bara värre och värre det här. Ska ju vara frisk nu när det är match på lördag! Nu krisar tiden, hörs sen!

Fan vad jag ljuger!

Har ju lovat bättre uppdatering men inte fasen har det hänt något. Har varit en massa med Daniel och har haft massa i skolan så har inte hunnit sitta vid datorn något alls.

Dagarna rullar väl på som vanligt annars, gör inte så mkt eller massor precis så som samhäll alltid kommer vara. Enda ämnet som är roligt och går framåt just nu är väl idrotten, ska börja med människokroppen nu snart på Naturkunskapen också och det kommer nog bli skit roligt.

De senaste två dagarna har det hunnits med två födelsedagar också, Josephine och mamma så ett stort stort grattis till dom.

Nu ska jag ta och klä på mig och sen dra till hallen för jag har så jävla tråkigt!

Uppdatering

Som sagt så har jag lovat bättre uppdatering denna vecka och från och med nu så ska jag även göra det också. Har haft fullt upp hela helgen och igår var jag ju med Daniel och kan ju inte sitta och uppdatera här då.

För tillfället sitter jag i skolan och nördar, det är förjävla tråkigt och jag får ingenting gjort men det kanske lärarna förstod när vi fick datorer. Man sitter ju bara vid facebook och läser massa bloggar, hur ska man då kunna jobba med allt skolarbete?! Har egentligen världens största projekt att hålla på med men eftersom jag har strukit under allt det jag tyckte var viktigt så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Måste kanske gå och fråga dom andra nu så jag vet vad jag kan göra på nästa lektion.

Måste ändra på det här!

Nu ska jag faktiskt ta och bli duktig och uppdatera igen! Har varit jävligt dålig nu under helgen men det ska bli ändring på det nu under veckan, det LOVAR jag! Har hänt så otroligt mycket under helgen och jag har inte hunnit eller orkat lagt upp något här. Idag kanske jag inte heller lägger upp så mycket förutom i skolan och sen kanske ikväll för blir rätt körigt idag också. Mamma fyller år och Daniel kommer och sen kanske jag måste till träningen också. Men nu börjar jag igen. Hörs

Sover ju knappt längre

Tänkte skriva något snabbt nu innan mina ögon ramlar ihop på mig. Denna dag börjades med träning redan kvart i nio så jag klev upp halv 8 och trodde jag skulle slå mamma när hon väckte mig och sa att jag skulle träna. Och ni kan ju tänka er hur det gick på träningen när man är lika trött som en zombie. Ja, precis jävligt dåligt, men kämpade mig igenom hela träningen och drog till Tove sen och då kom Daniel efter ett tag.

Vi kikade på film och stack upp till bandyn ett tag men har mest bara chillat och det har varit jävligt skönt! Är så jävla sliten efter den här helgen så det är inte klokt och imorgon börjar en ny vecka och det är inte speciellt roligt när man får sova som längst till halv 8. Näe, nu måste jag ta och sova, så sjukt jävla trött. Godnatt!


Äntligen hemma

De här två dagarna har varit fruktansvärt jobbiga och inte minst sagt denna dag då jag med 4 timmars sömn stack till Gävle med Isabelle för att shoppa lite.

Gårdagen var kanoners och Tove och jag tackar alla som vi träffade för en underbar kväll. Vägen tillbaka till vårat sovställe var 3 gånger längre denna gång tror jag än vanlig, för 10 min tar det annars men denna gång tog det 30 min. Vad fan gjorde vi efter vägen egentligen? :O Men väl hemma där vid halv 4 så somnade vi som två fågelungar och sen klev vi upp redan kvart i 8 eftersom jag skulle ta bussen till Söderhamn och sedan ett tåg till Gävle för att shoppa lite med Isabelle. Hittade väl inget sådär som jag är överdrivit nöjd med förutom ett par knallrosa tygskor. Så jävla nöjd med dom faktiskt.

Var även till hallen när vi kom tillbaka till stan och vi kikade då på Söderhamns IBF - Hudik/Björkberg och Söderhamn vann matchen med många snygga mål. Jävligt skönt för dom!

Nu ligger jag i sängen och Tove i soffan och kikar lite smått på Melodifestivalen inga bra bidrag hittills men kvällen är lång ännu. Så nu ska vi fortsätta kolla och äta lite chips!

Inget gjort!

Nu har jag suttit här över en timme på svenska lektionen och inte får ag något gjort heller. Vi har bara knäppt massa kort på cameroid.com och sen så har vi suttit och diggat musik hela lektionen också. Här kommer i alla fall lite smakprov på några bilder.







Kan inte skolan sluta nu?

Vill bara att den här jävla skoldagen ska sluta så man kan sticka ner på stan och köpa dricka och saft och sen sticka till Bollnäs för att röja som bara fan! Så sjukt jävla taggad inför kvällen, ska bli så roligt att dansa häcken av sig och träffa massa skönt folk! Näe, nu måste jag fortsätta nörda mig i skolan. Pusss

Packning

Har kikat på tv nu ett tag och innan det tog jag mig en välbehövlig powernap. Ska väl alldeles strax ta och börja packa lite smått tills imorgon. Efter som jag slutar i skolan kl 16 och bussen till Bollnäs går 17.30 så är det ju ingen idé att ta sig hem så Tove och jag kommer stickea ner på stan och kika lite och sen sticker vi till Bollnäs. Där ska vi gå och köpa mat och sen gå till Jocke och förfesta lite. Sen är det som sagt dags för efterlängtade Tranan och känner på mig att det kommer vara mycket trevlig folk där!

Som ni kanske förstår så blir det antagligen rätt dålig uppdatering imorgon. Kommer väl uppdatera lite i skolan iaf, eftersom jag har lilla datorn med mig. Det är också lång skoldag imorgon så det kan ju faktiskt komma rätt många inlägg, beror ju på hur roligt det är på lektionerna eller inte haha ;)

men nu måste jag ta och börja packa! Godnatt


Vilka ska röja på Tranan imorgon? :)

Kom hem för ett bra tag sen och har kikat runt lite på olika bloggar och sen självklart på facebook också. Skoldatorn fungerade naturligvis inte hemma heller, tror jag kommer gå i taket av ilska snart. Måste gå till de där datagubbarna imorgon och fråga vad det är för knäppt med det lilla cp:et.

Allt fixade sig tills imorgon iaf och nu behöver jag inte få panik över allt det. Så imorgon bär det av till bollnäs vid halv 7 och sen är det Tranan. Fy fan vad jävla roligt det ska bli, är så sjukt taggad. Tror morgonkvällen kan bli grymt bra och det ser jag fram emot. Vilka mer ska dit och röja imorgon? :)


Nu fungerar det!

Nu fungerar äntligen datorn i skolan, kanske inte gör det hemma än, men huvudsaken är att den fungerar i skolan och jag kan använda den där. Sitter och fixar lite nödvändiga grejer på datorn nu som spotify och msn, det kan jiu underlätta de trökiga dagarna här i alla fall. Men nu har jag massa andra problem istället och det pallar jag fan inte med, hoppas allt löser sig nu bara.

Kass uppdatering

Förlåt så hemskt mycket för super dåligt uppdatering idag. Slutade ju redan vid halv två och sen dess har jag faktiskt haft rätt fullt upp. Jag har ätit, färgat håret, försökt fixat med nya datorn som vi fått av skolan, tränat, duschat och sen ätit lite till. Nu är jag i alla fall helt slut och jävligt förbannad på datorn. Den vill inte alls fungera och ingenting fungerar som det ska hur man än gör. Bläää! Tänk att det alltid är jag som får den sämsta skiten, såhär är det ju fan alltid. Jag med min vanliga otur säger jag bara, det lär ju förklara allt.

Nu ska jag ta och sova och hoppas på att träningsvärken inte är alltför jävlig imorgon. Puss på er gullhönor!

Vart är maten?

Var fasen håller mamma hus?! Hon skulle bara steka lite kött och sen fixa potatisklyftorna i ugnen ju. Och nu har det gått jättelång tid och jag håller på att hungrar ihjäl här i sängen. Ska bli så jävla gott med mat!

Efter maten så ska jag faktiskt ta och färga håret eftersom jag har fått lite utväxt nu. Vill ju se någolunda bra ut på Tranan på fredag! Men frågan är var vi ska vara innan? Är det någon som har något ställa att dela med sig av, så får ni jättegärna säga till. Nu är mamma klar, wiiie! :)


Fuldagen

Godmorgon!
Gick upp halv 8 och gick direkt och käkade frukost, blev klar rätt fort och sedan gick jag inte på rummet och satt mig i datastolen för att fundera som jag gör varje morgon. Tankarna där går runt vad man ska ha för kläder på sig och vad som troligen kommer hända under dagen. Och just idag kände jag att jag skiter i sminket, och jag skiter i vad jag har för kläder på mig. Så därför är jag nu osminkad och har mjukisbyxor på mig. Alltså blir det den första officiella fuldagen för mig på gymnasiet, men fasen så skönt det ska bli! Har ändå två träningar idag sammanlagt och sen börjar jag nio i skolan och slutar ett så jag kan ju lika gärna skita i att fixa mig liksom.
Kommer inte ha någon dator med mig idag så jag kommer uppdatera först när jag kommer hem, bara så ni vet. Måste dra mig nu, skolan väntar :)


Tydligen sant

Ja, tydligen var de där dumma ryktena sanna och äckliga Jackie vann. Tänk om snygga snygga Kristoffer ändå hade vunnit, en fan så mycket bättre och snyggare spelare och definitivt smartare också. Näe, nu blev jag bara less, ska dra och tvätta bort sminket och borsta tänderna nu. Sen ska jag krypa ner under mitt sköna täcke och sova som en galning! Godnatt

Förresten är det skitkul att så pass många läser min blogg nu. Fortsätt med det!



Nu är det dags!

Vem vinner Paradise Hotel?! - Ja det är frågan det. Just nu är nog det här det största samtalsämnet men många säger redan att det är Jackie som vinner. Men är det verkligen så, kan det inte bara vara rykten? Jag vill att Kristoffer ska vinna om någon ska vinna det där programmet, annars kan det slänga sig i väggen ända tills nästa säsong.




HAHAHAHAHA!

Tobias: Vet du vad du ska göra om du fryser?
Jenny: Näe, vadå?
Tobias: Ställ dig i ett hörn.
Jenny: Men vad fan ska det hjälpa?!
Tobias: Jo, det är 90 grader.

Trodde fan att jag skulle dö av skratt!


...

Sitter och kikar lite på Top Chef just nu, har inget bättre för mig just för tillfället. Väntar på att klockan ska gå framåt och jag kan åka till Rockskolan, för jag ska äntligen dit! Har inte kunnat åka dit på två veckor nu på grund av massa plugg och skit så ska bli jävligt roligt att äntligen komma iväg. Ska väl bli ordning på mig snart också så jag hinner gå på alla mina aktiviteter. Eller alla det är ju bara två och det är ju innebandyn och Rockskolan men det är ju alla grejer i skolan som gör att man inte hinner.

Ikväll är det Paradise Hotel finalen också. Vem tror ni vinner nu då?! Jag tror Kristoffer, men det har jag ju sagt redan innan.
Nu ska jag umgås med min chokladkaka framför en film!


Ny design!

Ja, snackade om att jag kanske skulle fixa en ny design och som ni ser nu har jag ju gjort det också, fast med lite hjälp av Josephine. Så tack så jätte mycket Josephine!

http://josephiinebrandt.blogg.se - länk till hennes blogg.


Vill hem och sova!

Så jäkla trött efter gårdagens träning, helst av allt skulle jag bara vilja hem och sova som en galning och sen gå upp när jag inte är trött längre. Tänk om det var så att man fick gå till skolan när man inte längre var trött. Det skulle ju vara sjukt bra, men då kanske man inte hade några kompisar där samtidigt. Så det kanske inte är någon bra idé trots allt. Näe, nu måste jag jobba igen för annars kommer jag ingen vart. Skriver senare om jag inte har somnat!



Vem vinner Paradise Hotel?

Paradise Hotel håller på för fulla muggar på tv:n och självklart tittar jag. Vem tycker ni ska vinna?! Jag tycker i alla fall Kristoffer, finalen är ju imorgon så snart får vi se!




Dagens outfit

Eftersom min cam är typ sämst så syns det inte så bra, men lite i alla fall!



Skjorta JC (killavdelningen)
Svart tröja (under skjortan) Gina tricot
Halsband JC
Svarta glansiga leggings Gina tricot
Som sagt så syns det knappt.. men bättre än inget alls ;)


Lunch

Hinner uppdatera ändå, har nyss smällt i mig en jävligt god köttbullsmacka och kan ju säga att det knullade i mun! Tove och jag sitter och väntar på att Josefana ska komma tillbaka nu och sen ska vi ha historia oxh hur tråkigt är inte det då?! Jag tycker i varje fall att det suger och skulle helst av allt bara vilja slippa det, men har ju bara till sommaren kvart och sen slutar kursen för gott!
Förresten så längtar jag till alla lov man kan ha, sportlov, påsklov, sommarlov - you know! Bara slappa som fan och skita i plugget. Skulle sitta förjäävla fint det nu!


Godmorgon

Sitter i skolan nu, rätt värdelöst faktiskt men ska snart ha spanska så vi får se vad tanten hittar på. Efter spanskan är det lunch och då ska vi äta köttbullsmackor eftersom det är skitäcklig mat i skolan. Slutar sent idag så kommer kanske inte hinna uppdatera för ens jag kommer hem, så ni är medvetna om det :) Börjar fan nu, måste dra! Pusss


RSS 2.0