Avklarat

Nu är gymmet avklarat. Har nyss duschat och ätit mat så nu ska jag bara byta om igen och sticka till hallen och invänta innebandyträningen :P Skriver när jag kommer hem :)


Gymmet



Sticker till Active ett tag och tränar med Jossan. Ska bara få tag på na först så jag vet att hon har skjuts :D


...

Är ledig imorgon men eftersom jag är trött som få så tänker jag nästan krypa ner nu snart. Ska ta och kolla på "Rasmus på luffen" tänkte jag och sen ladda för att gymma med Jossan imorgon på dagen :)



Näe, nu vinner ögonen tungvikts-VM igen. Godnatt!


Lukt och smak

Mayday Parade - I swear this time I mean it sånar ur högtalarna och jag bara jääser av att lyssna på låten för den är så jävla bra!

Funderar skarpt på om jag ska dra mig ner till gymmet och köra en runda innan jag börjar i skolan. Har hört att det är rätt mycket folk som ska ner faktiskt, men jag är ju så seg nu på morgonen så jag vet inte om jag orkar hahah ;D Imorgon SKA jag ner i alla fall och det LOVAR jag!



Börjar förövrigt få tillbaka lukten och smaken, känns faktiskt jävligt bra. Fast just nu tycker jag bara att det mesta luktar illa här hemma eftersom jag inte känner igen lukten, hah :)


Jag är världens snorunge!

Näsan är som en jäkla vattenkran och huvudet värker lite grann samtidigt som hostan gör mig arg men ändå ska jag ta och pallra mig iväg till Active och gå på instruktionen med Markus. Antar att jag snart måsta byta om och åka eftersom jag ska vara där halv sju och börja då.
Det värsta som kan hända där är nog att han tvingar upp mig på löpbandet och jag måste springa som en galning hahah :P

Näe nu ska jag byta om, packa en hel väska full med papper så jag kan snyta mig och sen sticka iväg :P


Mayday Parade - I Swear This Time I Mean it




Sverrir Gudnason



JAG ÄR KÄR!


Wallander - Läckan

Nu ska mamma, pappa och jag kolla på ännu en till film. Den här gången tror jag det blir Wallander - Läckan, verkade som de ville se den i alla fall så det får väl bli så då :)



Har ni sett den? :)


Sommartid

Som sagt så hade mamma, pappa och jag filmmarathon igår kväll. Mitt i filmen fick vi besök så då fick vi ju pausa den och sen kolla igen. Vi kollade ju inte direkt på de kortaste filmerna heller utan vi kollade på alla tre Stieg Larsson filmerna som är typ 2,5 timme långa vardera. Jag somnade iaf som en jäkla stock medans dom kollade klart och sen väckte de mig när det var slut och jag typ kröp in till min säng haha :P



Har ni kommit ihåg att ställa fram klockorna? :)


Film-marathon

Har kikat på massa filmer med mamma och pappa idag och det ska vi fortsätta med. Skriver efter ;)


Viruset är borta!

Nu kan jag använda datorn som vanligt igen, skulle starta datorn idag och lägga över lite grejer till USB-minnet och när jag höll på med det så kom det inte upp några rutor från viruset och dom filerna var borta så nu har tydligen det fixat sig av sig själv, men det är ju bara bra :)

Jag mår i alla fall bättre idag, har inte lika ont i huvudet och har nästan kunnat sovit hela natten. Ska skicka iväg min svenska artikel senare idag om jag får igång lill datorn och sen ska jag väl läsa lite i någon av de tre böckerna jag måste läsa ut hahah :P

Nu ska jag svara på lite kommentarer och kika runt lite på olika bloggar.


FÖRLÅT

Förlåt för kass uppdatering men datorn fick virus igår och jag har fortfarande inte fått bort skiten och sen inatt blev jag sjuk och har haft feber och huvudvärk så har inte orkar gjort något. Jag är typ helt död..

Nyss kollat på innebandy, den femte och avgörande kvartsfinalmatchen mellan AIK och Falun där tyvärr AIK gick segrande ur matchen med 8-4. Hoppas de soporna blir utslagen i semin nu ;)

Näe, nu ska jag försöka få i mig lite mat. Godnatt så hörs vi kanske imorgon! :)


Rockskolan

sticker iväg till rockskolan nu, kommer hem vid 20.00 eller nå :)


Top Model 10

Just nu är det Top Model 10 som går för fulla muggar på min lilla skit tv. I och för sig är det bara repris men det är jäkligt roligt att kolla på det ändå. Tycker det är så fjantigt i början när alla bara står och bråkar med varandra, men sen börjar programmet bli bättre och bättre.




två lektioner kvar

Nu har jag bara två lektioner kvar, spanska och sen musik. Spanskan kommer väl vara som vanligt alltså jävligt seg och det gillas inte. Musiken kommer väl antagligen vara lika rolig som vanligt med dock alldeles för lång. För rösten håller inte helt i 1 timme och 45 minuter. Jag tycker synd om er som får läsa massa onödigt skit men idag får det vara så. För jag är så seg i huvudet så det finns inte men jag ska kämpa som bara fan för nästa vecka är det lov igen! :D


Dötrött!

Svarar på kommentarer och sånt imorgon är helt slut nu och känns som om ryggen ska gå av. Tror jag kommer ha träningsvärk som heter duga imorgon, fyy fan!

Godnatt på er!


Nu är jag igång!

Idag har jag köpt gymkort, ska bli så jäkla roligt att börja träna på riktigt nu. På måndag ska jag försöka få tid med en tränare som ska gå igenom lite maskiner och göra ett träningsprogram för mig. Ska bli jävligt roligt, skulle helst vilja börja nu! :D

Ska snart iväg på innebandyträning och känner att jag har tappat konditionen som fan nu när jag bara har träning en gång i veckan. Men nu är ju gymkortet köpt så nu jävlar ska det bli andra bullar! :D


KLAR :D

Nyss skrivit klart naturen, eller klart och klart. Det är två grejer som jag inte orkar skriva eftersom jag knappt kan förklara det muntligt och det inte ens står svaret rakt ut i boken.



Sov middag ett tag när jag kom hem så är faktiskt rätt pigg nu även om jag borde sova. Har bara tre lektioner imorgon så jag slutar före halv två tror jag. Ska väl hem och vila lite innan träningen då. Har varit så rastlös varenda kväll nu för att det inte har varit någon träning. Så därför kommer jag att inskaffa ett gymkort i veckan och det ska bli så jäkla roligt att hålla igång hela sommaren! :D


Rädda mig!

Sitter på historian nu och jag vill helst bara att den ska sluta. Vill hem och sova en liten stund och sen ska jag göra klart naturen. Har faktiskt varit duktig och gjort hälften i alla fall. Men jag har fan aldrig gjort så dryga frågor som det är i den boken :O!

Vad ska ni göra ikväll?! :)


-.-

Orkar inte börja med naturen, den ska vara inne på onsdag egentligen och jag har hört att dom som har gjort den har skrivit över 4 A4 sidor.. Kommer ju ta en evighet att fixa den ju och speciellt nu när man inte ens vill börja för man vet hur lång tid den kommer ta :P

Nu ska jag ta mig lite kladdkaka och sen ska jag sova :)


Kan inte klockan gå snabbare? :O

Sitter på samhällen nu och tittar på någon supertråkig film. Vill verkligen bara att klockan ska bli 15.55 så man slutar och får åka till syrran och käka lite tårta. Och hungrig är jag också och det gör inte saken bättre av att jag vet att vi ska äta tacos hemma idag och vem längtar inte efter lite tacos liksom?! :O




...

Fick lite bråttom när jag skrev eftersom jag började men nu är jag tillbaka igen.

Ska börja med något nytt här på bloggen. Så en dag varje vecka så kommer min kära fru, bästa kompis och snorunge Tove gästblogga här. Kul va?!



Så kika in varje dag så kanske det finns ett litet inlägg från lilla Tove! :)


Kalasdag

Fan vilket härligt väder det är idag! Inte för kallt, inte för varmt utan perfekt! Det som är synd är att jag går till skolan ändå tills 15.55 och efter det ska jag på kalas hos syrran som fyller år :)

Skriver sen har lektion nu! :) Pussss


Godnatt

Har svarat på massvis med kommenterar nu och tackar hjärtligt för dom! Nu drar jag ner mig under täcket och jäser framför en film innan ögonlocken vinner i styrketävlingen :)

Puss & Godnatt


Shiet, förlåt!

Igår så jobbade jag på idrottshallen mellan 11 och 15, kikade lite på när Jocke spelade pingis efter det och sen blev vi bjudna på fest i Bollnäs så min kära fru och jag tog vårt pick och pack och stack dit. Var hemma hos Jocke med massa folk och sen gick vi ner på stan en sväng och sen till MAX och käkade lite. Gick hem till Jocke sen igen och somnade väl runt 04 och vem ringer inte 10.15 på morgon då om inte mamma. Var ju bara att kliva upp då eftersom jag inte kunde somna om och sen så duschade jag för att piggna till.

Efter det har jag väl i stort sett bara sett bandyfinalen och åkt hem. Varit en sjukt slapp dag faktiskt och nu är jag så trött så funderar om jag ska sova redan nu :)

Förlåt för superkass uppdatering!


Måste köpa!

Måste verkligen köpa en ny bikini, men vad ska jag köpa för någon då?! Kikade på H&M nyss och de har inte leveranstid för ens i mitten av juni på vissa grejer. Så länge kan jag ju inte vänta :O


Den här överdelen förälskade jag mig i direkt! VILL HA!


Kladdkaka!

Nu ska jag äta en nybakt och härligt kladdig kladdkaka. Och vet ni?! Den kommer vara så jävla god!





Köp åt mig!


Kan någon vara vänlig och skänka mig lite pengar så jag kan köpa dessa skor?! :D


Jäkla internet!

Har inte kunnat uppdatera för ens nu eftersom internet inte har velat fungerat.

Ska i alla fall ha engelska strax och sen ska jag ha spanska och muntlig redovisning och snacka om att jag är nervös :S Efter spanskan är det äntligen helg och då ska jag väl hem och chilla lite.

Nu bröjar jag, skriver snart igen ;)


Plugg, plugg och plugg

Har pluggat hela dagen idag utom när jag var iväg till Rockskolan en timme och sjöng lite. Är fortfarande inte klar med artikeln men snart så, har skrivit över 1300 ord nu faktiskt. Tänkte bara slänga in ett litet inlägg snabbt och säga att jag lever iaf. Lovar att uppdatera bättre nu framöver. Pussssss och godnatt!


Plugg

Gick upp tidiare idag för att plugga, sitter med skoldatorn bredvid mig nu men jag har världens skrivkramp på just artikeln. Jag kommer verkligen inte på något att skriva..

Ska väl strax gå och käka frukost men jag tror inte vi har något gott hemma så jag tror jag väntar på att mamma ska komma hem från affären istället. Börjar ju inte för ens tolv så vad ska jag hitta på? :P


Vad har jag gjort?!

Slutade ju redan tjugo i tolv och åkte hem direkt somnade sedan och sen jobbade jag lite med artikeln som ska vara klar tills på fredag. Men ändå har tiden inte alls räckt till att logga in här och skriva ett inlägg. Fan, det är ju risigt, ni får förlåta mig ;)

Imorgon börjar jag inte för ens vid tolv men jag tänkte gå upp vid nio så jag hinner skriva lite på artikeln igen. Ska se om jag hinner skriva ett snabbt litet inlägg imorgon bitti, annars kanske jag hinner efter spanskan eller nåt :)

Nu måste jag skriva på artikeln, blir så jäkla stressad eftersom jag inte har skrivit långt alls och inte heller bra :P Godnatt sötnosar! :)


Skoldax

Ska strax sticka till skolan, tror till och med att jag ska övningsköra dit. Börjar hur som helst klockan nio då jag har engelska och efter det har jag idrott och då ska vi dansa typ street eller nå och efter det slutar jag. Alltså börjar min dag klockan nio och slutar tjugo i tolv, såå jävla skönt!



Eftersom det är en kort dag så kör jag på slappstilen idag, osminkad, morgonfrilla under mössan och sen mjukiskläder.


FUCK OFF!

Är bara så jävla grinig och förbannad nu för att Bollnäs vann mot Sandviken och nu är i SM-final i bandy. Därför tänker jag gå och lägga mig nu och därför väntar jag med att svara på kommentarerna till imorgon! Godnatt


Gratisbio.se

Tänkte tipsa om en sida som verkligen fungerar och är rolig att hålla på med. På Gratisbio.se så kan du samla massvis med poäng och sen få poängen utbetalde på affärer, t.ex Gina Tricot, Bik Bok, Åhléns osv, ni fattar! Jag tycker sidan är superbra i alla fall! Bli medlem ni också! :)



I skolan

Sitter i fiket just nu, så tjatigt att behöva vänta på att matsalen ska öppna när man är så jävla hungrig. Och inte är det någon bra mat idag heller, jäkla äcklig pannkaka, nääe, fyyy.. Men jag antar att det går i när jag är så jäkla hungrig!



Men nu till det bra, jag har bara två lektionen kvar idag och jag längtar verkligen hem så jag kan sova middag eller nåt :P Hur trött kan man vara egentligen?! :O

Brukar ni sova middag? :)


Shiet, vilken rysare!

Warberg låg under med 6-3 när det återstod 9 minuter av matchen, de lyckades på något vänster få igång målsprutan och lyckades med 8 sekunder kvar av ordinarie tid kvittera till 6-6. Då blev det ju naturligt vis SD och med många målchanser åt båda håll men inga satta i kassen så blev det till sist straffar och där vann Warberg genom en klockren straff av Magnus Svensson. 


Bilden säger väl allt! En av Helsingborgs straffar var ändå klockrenast, han chippade för fan in den bakom ryggen :O Helt sjuk karl! Ska försöka få tag på en video så ni ser den på riktigt! :)



INNEBANDY

Sitter med min kära gulliga snorunge till kompis nu och kollar på innebandy, Helsingborg - Warberg är det som spelar och Warberg är inte alls lika bra som jag hade hoppats på. Om de ska komma till Globen och SM-finalerna som jag vill och hoppas på så får de rycka upp sig betydligt!



Här är i alla fall min kära gulliga snorunge till kompis och hennes lillesyster ;)


Lektionen inställd

Historian som skulle vara första lektionen efter lunch blev inställd och nu börjar vi inte för ens vid halv två igen och då ska vi få tillbaka det där hemska matteprovet. Kommer få så jävla dåligt på det! Men sånt är livet.

Trodde vi hade träning ikväll egentligen men tydligen så ska vi bara träna på onsdagar nu i fortsättningen så jag får väl sitta och kika på innebandy på tv:n ikväll istället då! :) Men nu ska jag dra och fika eller nåt :)


Sofia Wistam - straffet i Rix Morron Zoo



Hon fick alltså som straff att iklädd någon fjäderhatt och string springa genom Stockholm, HAHAHAHAH :D


Solat igen

Japp, nu har jag solat än en gång och nu är jag sådär härligt brun som man brukar vara i början av sommaren. Nu längtar man ju bara ännu mer till sommaren så man kan ligga på stranden och kolla ut på havet där folk badar och båtar åker fram och tillbaka. ÅÅÅÅÅH! NU FÅR SOMMAREN KOMMA!


Tävling

Jag är med i en tävling så man kan vinna örhängen hos en tjej som har designat dem själv.

http://mariellep.blogg.se/category/tavlingar.html är hennes blogg och var med själv vet ja!



Helvetet är snart igång igen

Imorgon är det slut på mig härliga lov och man måste återigen sätta sig i skolbänken och tänka arselet av sig. Första veckan TROR jag kommer vara rätt slapp eftersom två av lärarna är borta och de har inte ersatt sig med någon vikarie så lektionerna kommer bli inställda. Men jag har ändå en jäkla artikel som ska in och sen också hemuppgifter till naturen och jag antar att vi kommer få mer under veckan också. Matteprovet som vi hade innan lovet ska vi också få reda på och det gick verkligen skit så det förvånar mig inte om jag får skit dåligt resultat på det. Fast egentligen behöver jag inte plåga mig i skolan så länge, två och en halv vecka så är det ju lov igen! :D



Men jag vill bara ha sommar och massa sol och bad. Det kan nog vara bland det bästa som finns, så jävla härligt att bara ligga på standen och steka med en glass i handen :)


Äntligen hemma!

Nu har jag äntligen kommit hem, eller det var väl för ganska precis två timmar sen men jag har ju kollat på melodifestivalen också. Och inte är jag ett dugg nöjd med vinnaren heller!!

Var ju till Östersund idag och spelade säsongens sista match, en härlig vinst med 10-5 blev det och till och med ett mål lyckades jag peta in! :) Är så himla trött ikväll så orkar inte skriva så mycket mer så därför tar jag nog och säger godnatt redan nu! Så godnatt gott folk! :)


STOCKHOLM, HERE I COME

Nu är det äntligen klart! Allt är beställt och fixat, eller ja inte tunnelbanan men den går var tionde minut, tror jag?! Några Stockholmare som vet?! :)



Den 17:e april
bär det av till Stockholm och Globen för att kolla på SM-finalerna i innebandy. Ska bli så sjukt jävla roligt så det inte är sant! Vi fick grymma platser också, rad 1 på A-läktarna, kunde ju inte bli så mkt bättre! Och vi ska inte ens snacka om priset! Inträde i globen till båda matcherna och tåg dit och hem blev totalt 335:- fast då måste vi betala t-banan också, men det gör inget!

Men nu måste jag verkligen sova! Kommer blir kasst med uppdateringar imorgon eftersom jag kommer att åka till Östersund redan 06.20 imorgon bitti och är inte hemma för ens vid 21.00 igen. Om ni har tur så kommer det någon mobil update ;)
Godnatt och önska mig lycka till!


Dålig uppdatering

Förlåt så hemskt mycket för dålig uppdatering idag, men mitt huvud har hållit på och sprängts hela dagen så jag har knappt orkat sitta vid datorn.. Har mest bara sovit idag också, så har ju inte kunnar suttit ändå.
Käkade god mat idag också, fläskfilé, pommes och bea, riktigt jävla nice var det! Sen har jag nyss ätit efterrätt också ;) Nu ska mamma ringa och beställa biljetter, så ska snacka lite med henne jag med :)


Huvudvärk = pest

Har haft huvudvärk sen igårkväll vid tolv kanske, alltså i hela tolv timmar, helt sjukt jävla drygt! Tänkte att jag kanske skulle ta och sova bort den om ett litet tag, kommer ju antagligen somna ändå om jag ska ligga i sängen och kolla på tv.



Först ska jag be mamma att ringa till SJ och höra om lite tågtider och priser :)


Godnatt

Nu ska jag leta reda på John Blund så jag orkar gå upp tidigt imorgon och beställa biljetter och till vad det får ni veta imorgon! ;) Godnatt sötnoosar! <3


Besöksrekord!

Gud vad glad jag blir, statisiken har gått upp som en raket och hittills idag så har jag hela 81 unika besökare och 204 sidvisningar, det är mycket mer än vad jag någonsin har haft. Snälla, fortsätt läs och kommentera! :)


Halv åtta hos mig

Nu ska jag kolla på "Halv åtta hos mig"! Blir bara sugen på massa god mat, men i så fall får jag väl fixa något att äta då ;)


Dating in the dark

Vad tycker ni om programmet?!



Jag tycker i alla fall att det är superbra, så jävla skönt i början när de inte ser något och sen är det kanske mindre roligt när de flesta blir dissade för utseende men så är det ju i verkligheten också.. Hiss från mig, det är en sjukt rolig idé! :)


Hemma

Kom hem för ett litet tag sen och nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar med maten. Och hus gott kommer det inte bli med kyckling och ris då? Typ hur gott som helst! Körde både till och från stan och parkerade även mitt i stan så jag är jävligt stolt över mig själv nu faktiskt ;)



Så här ser jag ut idag, tycker det är så skönt med både halsduk och mössa så det kommer få vara på hela dagen idag! :)

Mössa Lindex 79:-
Halsduk Gina Tricot 99:-
Kofta Gina Tricot (rea)49,50 :-
Klocka Ur & Penn 198:-


Stan

Sticker till stan och kikar runt lite nu. Ska även kanske passa på att sola om jag orkar. Kanske kommer en mobiluppdatering från stan om ni har tur :)


Stackars Sune

Jag tycker så himla synd om min katt Sune idag, när jag vaknade låg han helt utslagen i sängen av utmattning stackarn. Han hade blivit jagad av en hund idag innan jag vaknade och då hade hunden jagat han en bra bit och 13 meter upp i ett träd utan några grenar. Han satt där och svajade i takt med vinden och var livrädd och vägrade gå ner. Och allt för att den där jävla hunden jagade honom.



Man undrar ju hur fan ägarna kan låta hunden gå lös i ett bostadsområde när det har hänt flera gånger också. Jag blir så jävla irriterad på det, för Sune kan ju inte lite på oss heller liksom, han blir så skvittrig när det händer sånt här! Näe, fy fan för hundägare som har hundarna lös i bostadsområden!


Godnatt

Nu ska jag ta och leta reda på någon film och sen ska jag ta och sova. Är så himla trött ikväll men antar att det är för att förkylningen ligger kvar i kroppen än.

Jävligt glad idag för att jag fått så mycket kommentarer och att det varit så pass mycket besökare som det har varit. Jag är tacksam ska ni veta!
Godnatt och sov gott allihopa!


Hur ska jag orka?

Kom hem för ca en timme sen från träningen, tränade inte men kikade i alla fall och snackade lite med tränaren om hur mycket jag vill satsa och så till nästa säsog. Ska i alla fall åka med till Östersund på lördag också, vi får väl se om jag får någon speltid men jag kan ju säga att jag hoppas. Men hur ska jag orka åka dit då? Vi ska åka redan 06.20 och det är ingen tid jag gillar kan jag säga, det är alldeles för tidigt!



Spellista

La in en spellista här på bloggen som jag tyckte skulle vara rolig att ha där. Låtarna som är med är låtar jag lyssnar på dagligen och tycker väldigt mycket om. Lyssna och njut! :)


Nya grejer

Nu ska Tove hjälpa mig att fixa lite grejer här på bloggen så jag får det alldeles som jag vill ha det. Önska oss lycka till för det här kan ju bära eller brista! :)


På bättringsvägen

Nu börjar det sjukt vända lite smått och nu hoppas jag att jag är enbart snuvig till i helgen. Ska inte träna ikväll eftersom jag fortfarande har ont i halsen men jag ska åka dit och kolla så jag får veta när samlingen är så jag kan åka med upp och kolla för jag har ändå inget för mig på lördag.

Kommer väl antagligen bara ligga i soffan hela dagen och spela massa spel och kika på film som jag gjorde igår. Kanske ska med mamma in till stan sen och få lite frisk luft, men det är sånt som märks.Man kanske ska sola en sväng?! Nu ska jag kolla klart på "Brüno".


Tips!

Ät inte för mycket godis så ni kräks, bara ett tips!


Skärp er!

Har varit väldigt dålig statistik nu under lovet och jag kämpar och uppdaterar faktiskt nu fast jag är sjuk men får ingen respons för det så kom igen och läs nu allihop!



Kikar på bandy nu, Sandviken - Bollnäs, just nu så leder Sandviken med 3-2 efter en grym upptagning eftersom Bollnäs ledde med 2-0 egentligen efter ca 15 min. Jag hejar mer på Sandviken än Bollnäs nu när Broberg åkt ut för jag kommer aldrig i hela mitt liv heja på Fjollnäs!

Ska väl kika på bandyn och sen ska jag nog kika på "Bruno". Alltså så kommer jag bara umgås med min godispåse ikväll! :) (Bilden la jag bara in för roligt)


Powernap

Åkte med mamma till stan så att jag skulle få lite frisk luft, bestämma god mat och även övningsköra. Nu har jag i alla fall gjort allt det och ätit så nu känns det som om det är dags för en powernap. Ska verkligen försöka bli bättre tills imorgon så jag kan träna då och ha en chans att följa med till Östersund på lördag :)


Jävla hals!

Ligger helt jäkla utslagen i sängen och bara väntar på att mamma ska komma hem med en stor fet godispåse. Ligger fortfarande och funderar på vem som är min drömprins men kommer inte fram till något vettigt, hjärnan verkar inte vilja fungera en dag som denna.
Förresten, jag kanske har tappat alla hjärnceller sen mamma smörjde in mig med en sjukt illaluktande olja som skulle göra halsen bättre. Den har då inte hjälp om jag säger så, den gör snarare så jag kräks för den luktar så illa.

Nu ska försöka ta mig upp ur sängen och tjata lite så jag får god mat! :)


Vart gömmer du dig?!

Nu har det halsonda brutit ut på riktigt och jag har blivit förkyld. Näsan rinner, halsen gör ont, hosar, nyser, börjar få feber, jaa allt som man brukar få och det är just vid såna här tillfällen man önskar att man hade en underbar pojkvän som kunde sköta om en. Så, vart gömmer du dig? :) 



Ni kanske förstår att det blir lugnt även idag, det enda jag ska göra är att kolla biljetter till SM-finalerna i innebandy och kanske beställa om Tove nu har snackat med hennes mamma. Och om hon har det så bär det av till Stockholm och Globen den 17:e februari för massa innebandy kikande :)


Lagfoto

Nu åker jag in till träningen för att knäppa lagfoto, halsen protesterar grovt men vad gör man inte för laget? Man kanske ska ha munskydd på sig så att man inte smittar någon? Kan ju vara en idé :)
Ska i alla fall köra in till stan så ni som inte vill bli påkörd kan ju låsa alla dörrar och fönster så kanske ni klarar er om jag inte kör in genom husväggen eran eller nå liknande ;)


Helt okej

Filmen var inte mer än helt okej tycker jag, står fortfarande fast vid att den första har varit överdrivet bäst hittills. Och den var verkligen alldeles för lång och inte mer än högst två eller tre stora händelser i filmen, nääe, det gillade inte jag alls!



När jag kollat klart på filmen så käkade jag lite och så kom Issa, och jag är grymt imponerad över att hon gick från stan och hem till mig. Vi chillade i kanske en kvart i alla fall och sen åkte vi in till stan och solade och jag kan ju säga att det var VÄÄÄLDIGT efterlängtat och skönt! Blev ju inte jätte brun, men ska ju sola fler gånger kan jag lova!


Luftslottet som sprängdes

Vaknade för en dryga timme sedan och nu ska jag alldeles strax starta en film som jag har läääängtat efter att se. Fick hem den igår så nu har jag höga förväntningar på att den är bra! Har ingen aning om vad den här filmen går ut på men hoppas verkligen att den är minst lika bra som filmerna innan :)




Godnatt

Är egentligen inte så jäkla trött men ska ändå ta och försöka sova nu och hoppas på att halsen mår bättre imorgon när jag vaknar för annars lär det inte bli någon träning för min del. Ska iaf sola imorgon och det ska bli fantastiskt skönt att lägga sig i ett varmt solarie och bli brun nu såhär i början på våren. Antar att jag ska börja morgonen med en promenad också och det ska jag försöka få som en daglig rutin, kanske inte innan skolan men iaf efter skolan och minst 3 ggr i veckan.
Nu ska jag kika om det är något bra på tv:n annars ska Twilight-boken få hålla mig sällskap ett tag. Godnatt gott folk!


Blåsningen

Haha, ja jag sa ju att jag skulle skriva när jag kom tillbaka från promenaden men jag kom absolut inte tillbaka nu. Jag kom tillbaka rätt snabbt, men efter det har Tove och jag kollat på bandy, handlat, övningskört, käkat mat och sedan slappat. Har varit en grymt skön dag idag och jag hoppas att mitt lov kommer vara såhär, alltså att man inte har något särsklit att göra någon dag :)



Nu sitter jag och kikar lite på "Blåsningen". Var inte säker på att idén med det här programmet skulle vara bra till en början. Men nu är det fan det bästa programmet jag vet och Renée Nyberg är verkligen en grym programledare! :)


Promenaddax

Nu sticker Tove och jag ut på en välbehövlig promenad såhär på en söndagsförmiddag! Vi ska väl försöka vara bort en timme iaf, skriver när jag kommer tillbaka :)


Godmorgon

Somnade redan vid tolv igår, Tove var så himla trött så vi lade oss tidigt och självklart kan man inte sova längre än till nio nu på morgonen heller. Jag har sprungit runt här hemma och klagat på min jävla hals hela morgonen, (det låter som om jag har varit ute och skrikit i en vecka i sträck), så till sist tvigade mamma i mig te och massa halstabletter och nu ligger jag i sängen igen. Hatar att jag blir sjuk precis när lovet har börjat!


Känner mig ungefär såhär idag så nu tänker jag koka mig en till kopp med te, inte prata på hela dagen och bara slappa framför tv:n. Kanske ska man beställa en pizza? ;)


Färga håret?

Funderar skarpt på att färga håret till en färg liknande den här.



Tror ni jag skulle passa i det?! Kommentera gärna :)


Tjockkväll

Nyss kollat klart på första semifinalmatchen mellan Villa/Lidköping - Hammarby som slutade 5-3 till Hammarby. Nu sitter jag bara och väntar på att Tove ska komma med Ben and Jerry's så vi kan dra igång en bra film eller nåt och sen bara sitta och tjocka oss och sitta vid datorn hela kvällen.

Nu ska jag leta en film eller nå :)


Kommer inte på något...

Vaknade nio och var rätt pigg, gick och klappade Sune som låg och sov i mammas och pappas säng och passade även på att snacka lite med mamma då. Tänkte att jag skulle kika lite på tv men ganska direkt somnade jag om och vaknade inte för ens vid ett igen. Gick och tog mig en lång lång dusch och nu ligger jag i sängen igen med datorn på magen samtidigt som "Snowbuddies - valpgänget i Alaska" går på tv. Hahah, jag vet att det är värsta barnfilmen men vem blir inte kär i de små söta golden valparna liksom?



Kolla! De är så sjukt jävla söta ju!


Grattis världens bästa Tove

Har glömt att skriva Grattis till världens bästa Tove Hellström idag, är ju för fasiken hennes namnsdag idag! Hon är ju även känd under namnet Kjell-Ove Hästrumpa eller också som frugan men just idag är det bara TOVE! :)



Tyvärr så har jag ingen ful bild på enbart min fina lilla snorunge men det får duga med den här på mig, Tove och Isabelle :)


Frugan, vart är du?

Stack ner till Tacobaren efterskolan och käkade en otroligt god nachotallrik, maten har blivit så fruktansvärt bra där nu sen de bytte ägare. Satt där ett bra tag i alla fall tills Olle, Micke och en till kom och då stack Tove och jag till banken och satte in lite småmynt jag lyckats spara ihop ;)
Stack efter det ut till Lidl och köpte massa godis som kommer räcka hela lovet typ, hahah. Nu ligger jag i sängen och känner att jag snart måste ta och sova en timme eller två. Ögonen åker bara ner och jag ser ut som en guldfisk hela tiden pga att munnen åker upp i ett kör :o

Näe, så får det bli. Men först ska jag ringa till frugan och höra om hon kommer snart :)


Snart lov :D

Har bara engelska lektionen kvar nu och sen är det äntligen lov! Det kommer antagligen firas tillsammans med frugan ikväll efter att hon varit hos sin mormor och ätit tårta. Nu vill jag bara ner på stan och käka tacos tillsammans med brudarna. Gott va? ;)


Tröööök



Lite trötta kanske? :O


Stackars....

..min rygg, har sådan jävla träningsvärk och skulle helt seriöst kunna skära bort den just nu. Om jag sitter still som nu så går det rätt bra men om jag går och rör mig så går det ju ta mig fan inte alls.



Nog om det. Ikväll blir det i alla fall tjockkväll, känns som det var längesen fast man slänger i sig lite godis då och då. Just nu är jag så jävla sugen på Noblesse och skulle kunna gå raka vägen ner till stan och köpa en ask.


Hardcore Superstar - Someone Special

Stack till rockskolan vid halv sju och då körde vi den här låten. Lärde mig till och med att spela den på bas, såååå stolt över mig! :)



Den här låten kommer vi rocka mycket med tror jag! Störtskön video också! ;)


Vill ha!

Dessa skor skulle verkligen passa så jäkla bra till alla mina kläder i garderoben just nu.


Skinnconverse från Converse All Star 1000(?) kr - lite osäker på priset.
Visst är de makalöst snygga? Skulle passa mig så jävla bra nu när jag inte har några andra än mina röda som det står massa skit på sen jag gick i 6:an hahah ;)


INGET PLUGG :D

Kom nyss innanför dörren och slängde mig direkt i sängen och startade datorn. Jag har inget att göra idag, fattar ni, INGET, det känns som om det var en evighet sen jag inte hade något att plugga till, något att åka iväg till eller liknande. Det ska bli så jävla skönt att bara ligga i sängen hela kvällen och slappa.

Men antagligen kommer jag få rätt tråkigt så underhåll mig gärna, ni kan sms:a och ringa för nu har jag nya sms och sådär :)


Hårt jobb

Jobbade som fan med spanskan på håltimmen så nu är jag nästan klar faktiskt. Har ungefär fem frågor kvar att översätta nu bara och sen är jag klar. Ni undrar kanske vad jag skriver om?



Jag skriver alltså om Tove, vi har intervjuat en person lagt ihop alla svaren på frågorna till en berättelse och skulle egentligen ha gjort klart det på sex lektioner men nu har vi dragit ut på det och det har nog blivit tolv lektioner allt som allt. Bara bra för oss ändå ;)
Nu börjar strax spanskan så ska väl gå uppåt klassrummet, men trapporna är ju så jobbiga. Men men , jag  måste väl ;)


Godmorgon

Får be om ursäkt för grymt dålig uppdatering igår, var inte alls meningen att det skulle bli så, men med lektionen som är på spridda ställen och ett tidigt av slut på dagen och sedan träning på det så blev det tyvärr så.

För tillfället sitter jag bredvid katten i sängen och ska väl fprtsätta gör amig i ordning snart. Känner att jag börjar bli förkyld igen och det är ju inte särskilt roligt, fan näsan rinner ju som en vattenkran, det ville ni kanske inte veta i och för sig ;)
Har bara tre lektioner idag men slutar ändå kvart i fyra. Kan de inte lägga lektionerna lite tätare? Hopplöst att bara sitta ju. Fast idag är det ändå rätt bra eftersom jag ändå behöver göra klart spanskan och det får jag ju chansen till nu på håltimmen.

Fattar att det är tråkigt när jag bara lägger in massa text-inlägg men jag lovar er ska bli bättre på att lägga in bilder.



Bara för det så lägger jag upp en mongobild på mig nu ;)


Orkar inte plugga

Spanskan är den sista läxan jag har tills den här veckan, men jag har verkligen ingen ork alls att göra den eller att ens att börja med den. Ligger mycket bättre här i sängen med en varm data på magen. Ska väl strax ringa Tove och fråga när vi ska åka till hallen, för jag har så jävla tråkigt så skulle kunna åka till hallen nu fast vi inte har samling för ens vid kvart i sju. Det är typiskt mig, Jenny i ett nötskal kan man även kalla det ;)

Ska väl ringa Tove nu och försöka tvinga med henne till hallen ;)


Dålig uppdatering

Har varit otroligt dålig uppdatering idag men det ber jag om ursäkt för eftersom jag inte har orkat startat datan. Hade engelska med glosförhör på morgonen efter det idrott med dans och nu har jag natur som är den sista lektionen för dagen. God mat var det i skolan också och det gjorde bara dagen bättre men nu ser jag bara fram emot träningen ikväll för att den kommer vara fruktansvärt rolig tror jag! :)

Måste kanske koncentrera mig den sista halvtimmen nu så jag får gå härifrån snart ;)


Jävla Fjollnäs!

Ja, som ni kanske förstår med rubriken så gick ju bandyn inte så bra som jag hade tänkt mig. Men med trevligt sällskap under hela kvällen så gjorde det ju inget.
Lovar att Broberg kommer igen till nästa år och då kommer vi gå jävligt långt. Det enda jag hoppas på nu är att Sandviken slår ut äckel Fjollnäs ;)

Nu måste jag plugga lite på engelska glosorna jag har tills imorgon, så jag säger väl godnatt för idag!


Broberg - Bollnäs

Nu drar jag upp till Hällåsen för att kolla på den 4:e kvartsfinalen. Bollnäs kan i stort sett spela utan press men Broberg är tvungna att vinna för annars åker de ur redan ikväll. Ser fram emot en fartfylld match med många mål till Brobergs fördel. Ni vet vart ni har mig!


Beroende?

Svar: JAAA!

Fattar egentligen inte vad som är så jävla roligt med det här spelet för det ser så jäkla töntigt ut, men har man en gång börjar slutar man fan inte heller. Kanske många som spelar det redan men tänkte berätta ändå för dom som inte vet.



Man gör sitt "djur" och sedan får man ett rum som man inreder och man matar djuret och tvättar det, ja sköter om det helt enkelt. Och när du samlat ihop tillräckligt med poäng så går du upp i level och efter ett tag får man ännu ett till rum. Ja, Petville heter spelet och finns på Facebook, så ta chansen att börja spela det om ni vill bli lika nörd som jag ;)


Vart är sängen?

Tror jag skulle kunna leta en säng bara för att jag är så jävla trött. Vill bara bädda ner mig i en stor säng med massa kuddar och ett stort fluffigt täcke. Blääääh jag vill bara hem och sova!



Såhär skulle jag vilja ha hemma, kanske inte djurfällen men iaf sängen och hyllorna och det ;)
Någon som har lust att skänka mig en säng?


Vilka läser min blogg?

Är lite nyfiken eftersom min statestik går uppåt. Så jag undrar helt enkelt vilka läser min blogg?

Kommentera det här inlägget och skriv var ni tycker och om ni har något förslag på en förbättring :)


mätt som en plätt

Har nyss ätit massa god fisk och potatis som mamma hade lagat tills jag kom hem. Nu de flesta säkert att jag är knäpp som säger att jag älskar fisk men mammas stekta torsk är faktiskt det godaste man kan äta! Så efter att man proppat i sig en hel del ligger jag och latar lite i sängen för ska väl snart dra iväg till träningen. 

Efter träningen ska jag hem och plugga som en tok men kommer väl antagligen somna med böckerna över huvudet som alltid när jag ska plugga till något viktigt :P Men ska plocka fram lite träningskläder och sånt nu :)

Ja, här har ni en bild på några i laget sen början av säsongen. Kuriren var där för att kolla så vi hade börjat träna inför den hårda säsongen i div två osv.


Mycket och rörigt

Känns som att jag ska gå under jorden snart för jag har nog inte riktigt insett än hur mycket vi verkligen gör i skolan. Håller ju på som en tok med spanskan men jag ska även ha matte prov imorgon och inom snar framtid så kommer vi även skriva en uppsats på engelska och en på historian och sen även en rapport på svenska. Känns som att jag inte kommer ha en chans att hinna klart med något mellan alla träningar men jag ska försöka så gott jag kan i alla fall.

Men nu har jag lektion igen!


RSS 2.0