m som i mys

Just nu ligger jag och myser med dessa små sötnosar, så skönt att vara ledig! Men imorgon är det dags för jobb igen och det fortsätter ända tills på måndag och då är det bara en vecka kvar tills skolan börjar. Helt sjukt vad den här sommaren gått fort! :O

A hard working woman

Det blir ju lite dålig uppdatering eftersom jag jobbar men det får ni stå ut med. På dagarna så plockar jag med massa saker här hemma för att min kära pojkvän är lite slö och inte orkar ta reda på saker efter sig men så är det, har ju lovat att vara en så bra sambo som möjligt ;)
Idag tog jag mig en promenad, 7.2 kilometer blev det och nu är jag helt slut i kroppen! Känns att jag inte rör på mig lika ofta som förut. Ni som följt bloggen ett tag vet säkert att jag motionerade/gymmade 4-5 ggr i veckan förut, men efter att jag träffade Jocke har jag blivit lite bekväm av mig så gymkortet har inte använts på ett x antal månader. Har i alla fall bestämt mig för att försöka bli lite nyttigare igen och försöka röra på mig mer!
Så här ska jag se ut varenda dag nu på morgonen ;)

Här händer det grejer

Har jobbat och slitit 4 dagar i sträck nu, det kanske inte låter så mycket men dels är jag inte van och sen utsätts man för stress hela tiden och då är det himla jobbigt.
Jag är iaf ledig både idag och imorgon och hela dagen idag har mest gått ut på att möblera om i vardagsrummet, nu är vi nöjda efter många om och men :)
Köpte en sjukt snygg klänning idag, har länge velat haft en lång-klänning men inte hittat en som fallit mig i smaken, men idag, på Lindex hittade jag den perfekta på rea dessutom!
Såhär ser den ut och kostade endast 75 kr! (:

Jag har inte dött

jag har inte dött så ni vet, det är bara det att igår pysslade jag med så mycket saker hemma att jag glömde bort allt annat. jag planterade blommor, möblerade om, bytte soffa och hjälpte hanna & linus med lite upphängning och sånt inne hos dom eftersom dom flyttat in bredvid mig och jocke nu :)
idag är det fruktansvärt varmt och bara för det ska jag jobba på världens varmaste jobb. jag kan säga att det inte är särskilt roligt att jobba såna här dagar. skulle egentligen ha börjat 19.00 ikväll men chefen ringde och frågade om jag kunde börja tidigare så jag ställde upp på det, det är ju jobbigt just nu men längtar tills lönen kommer ;)

Nu måste jag skynda mig till bussen!

RSS 2.0