Vart tog dagen vägen? :O

Hela dagen har bara rusat förbi, skolan var väl rätt tråkig men sen hann jag bara hem och äta innan jag var tvungen att åka till träningen på hallen. Kan ju säga att den var rätt jobbig eftersom jag inte tränat på ett tag men imorgon kväll är det nya tag igen då vi är i stora hallen :)

Imorgon bär det även av till Gävle en sväng för att kika runt lite i affärer, ska försöka knäppa lite kort medans jag är där ;)
Nu måste jag plugga på den där jäkla läxan vi har :P Godnatt! :)


Kul väder, NOOOT!

Det regnar ute, eller näe det regnar inte det SPÖregnar. Det är bara en massa vatten utanför och jag gillart inte! Jag har världens skavsår och kan inte ha några andra skor än foppatofflor så jag kommer bli sjukt blöt idag och jag ser inte fram emot det när jag nyss varit sjuk..

Dagen kunde inte börja sämre!




Bild

Lyskvällen var förresten rätt tråkig igår men det var ju rätt fint ändå :)




Söderhamns IBF - Aston

Har ju blivit kasst med uppdatering idag med men det är för att det har varit full rulle hela dagen. Började dagen med en långpromenad. Duschade och gjorde mig i ordning och sen bar det av till Sandviken för att kika på träningsmatchen vi hade. Kunde ju tyvärr inte vara med eftersom jag har fått andrningssvårigheter och sådär men nästa gång då jäklar ;)



Vi förlorade tyvärr matchen med 10-5 som jag tycker är ett fruktansvärt orättvist resultat eftersom matchen var sjukt jämn. Men nästa gång tar vi dom jävlarna ;)


Lyskväll

Loppisen gick väl sådär, det var svinkallt ute och sen är Söderhamnarna så snåla så att det går ju knappt att sälja nåt. Efter loppisen stack vi ju och kollade på fotboll en sväng, Söderhamn mot Dala-Järna men vi stack i halvleken för att det var ju som sagt svinkallt ute :)

Nu håller Tove och jag på att fixa oss lite smått innan vi ska dra ner och kika läget på stan och gå en mysig promenad efter ån när det är massa ljus tända :)




Puuuh!

Nu är jag alldeles svettig efter att ha proppat bilen full av massor av skit som jag ska ha med mig till loppisen imorgon, det är bland annat skor, tavlor, lampor, leksaker och böcker som får följa med. Och eftersom loppisen börjar redan kl 09.00 så måste jag gå upp redan kl 07.15 för jag måste ju vara där nere minst en timme innan så jag hinner packa upp :)



Antagligen kan det bli lite halvkass uppdatering imorgon eftersom loppisen slutar 15.00 och direkt efter det ska jag upp på Hällåsens IP och titta på fotboll, men nu är nu iaf medvetna om det ;)


Nu är det dags va?!

Näe, nu får det fasen vara dags att dra igång igen, men eftersom jag inte vet om jag kommer att ha mycket i skolan eller inte så fösöker jag i alla fall ett tag och om tiden inte räcker till så är det ju synd.

Jag har haft en kanon sommar med bad, sol, kompisar, fester osv. Precis som en sommar ska vara med andra ord :)

Hur har ni haft det? :)


RSS 2.0