Sooooova!

Kommer ett längre inlägg med bilder imorgon på det som blivit inhandlat under mellandagarna. Är förjävla trött och har ont i vristen nu så nu ska jag kika på film och äta cornflakeskakor och sen ska jag sova. Godnatt!!
P&K

Mellandagsrea

Var till Gävle med Tove idag, hade ju sett fram emot mellandagsrean hur länge som helst och jag som hittar hur mycket som helst annars hittade bara en ynka kofta nu på rean och resten på ordinarie pris. Kommer upp bilder sen, det lovar jag. För nu har jag varit kass på att ladda upp bilder.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, har skit ont i fötterna efter dagens shoppande så ska vila upp fötterna till morgondagens träning.
Har fortfarande inte fått reda på vad som händer på nyår, så vad händer? :O :)
P&K

Så jävla trött

Helskotta! Vad jag är trött. Blev inget Gävle imorgon heller eftersom Tove ska fara och ändra sig hela tiden, men på tisdag ska vi äntligen åka och shoppa loss. Kanske inte finns så mycket roliga grejer kvar men man får väl hoppas på det bästa och att man hittar några riktigt bra fynd. Bläääää jag vill åka imorgon!

Imorgon får jag väl kila ner på stan en sväng och kika efter något roligt, men som jag tror kommer jag då inte hitta något. Vid 17.45 har jag samling sen för att ha träningsmatch mot Njutånger kl 19.00. Känner mig inte ett dugg taggad för att spela, men det kanske kommer!

Har haft så jävla tråkigt ikväll så jag trodde jag skulle börja grina ett tag, men det gick över och nu väntar jag på att Filip ska ringa. Ville bara säga godnatt och sådär, så Godnatt!
P&K

Började dagen tidigt...

... med träning kl 10. Självklart var man skit seg i början och kunde fan inte göra något, men som alltid blir det bättre ju längre man håller på. Avslutade iaf träningen runt 12 och sen skyndade jag mig hem till duschen. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska laga klart tacosen så jag får lite mat i magen.

Imorgon har vi för övrigt match kl 19.00 på A-hallen där vi möter Njutånger i en träningsmatch. Kom gärna och titta!
P&K

Annandagsbandy

Vaknade vid halv 11 av att telefoen ringde men det fattade jag inte då eftersom huvudet inte vill funka som det ska göra när man blir väckt. Lyckades tydligen trycka på ljud av och kunde liktförbannat inte somna om. Skit trött går jag upp på toa och sen tillbaka i sängen igen och kikar på någon gullig film. Klockan hinner bli mycket och det börjar bandy på tv (Edsbyn-Bollnäs). Inser att jag måste göra mig i ordning för den andra bandy matchen (Broberg-Sandviken) och stressar som aldrig förr.

Väl uppe på Hällåsen där bandyn är så hinner jag knappt upp på läktaren innan Broberg gör entré och fasiken vilket drag det var! Matchen är väldigt seg till en början och man tappar humöret på grund av domaren som beter sig som en julgris. Matchen spelas 3x30 pga snökaoset och match tiden bara flyger iväg. Längtandes efter att få komma hem börjar även Brobergs mål flyga in och innan det är färdigt så leder de med hela 6-1. Men matchen var långt ifrån slut. Sandviken tar och slänger in några mål de med innan matchen slutar 6-4 till Broberg och vi går hem super lyckliga och kalla om fötterna.

Så här sitter jag nu och väntar på maten så jag kan äta och sen slänga in mig i duschen och koka fläsket i sjukt varmt vatten. Bäst av allt skulle det vara att krypa ner i ett badkar med massa levande ljus tända runt om men har man inget badkar så får man ta vad man har.
Kvällen blir super lugn och jag ska sova tidigt eftersom det vankas träning imorgon kl 10.00, vet inte hur jag ska ta mig upp men annars lär jag väl vakna när mamma sätter fast sängen i dragkroken på bilen och kör iväg ut i den kalla snön.
P&K

För varje andetag,
älskar vi vårt lag.
Vi går hand i hand,
kämpar för varann,
Broberg/Söderhamn!


Hemmamys

Förlåt för kass uppdatering idag men det är för att jag sov länge imorse och efter det kom mina kusiner. Delade ut de sista julklapparna och sedan åkte dom hem. Sen kom Tove hit och är kvar än så nu sitter vi och spelar Guitar Hero för sista gången innan jag ska sälja skiten. 
Har så jävla ont i magen just nu efter all fika och saft som vi har häft i oss. Bläää har nog gått upp säkert 4 kg nu under jul. Fan inte bra det é!

Tänkte ju köpa en bärbar data men tror jag shoppar upp mina 3000 kr som jag fick i julklapp istället och önskar mig en bärbar data i födelsedagspresent, mycket smartare ;) Lät som om mamma gick med på det faktiskt. Ska bli sjukt roligt att shoppa lös i Gävle nu i mellandagarna!
Ska köpa mig ett par jävligt snygga skor och sen en nyårsklänning sen bara massa andra kläder som kan komma till nytta ;)
Men nu ska jag fortsätta med mitt gh-ande :)
P&K

Klockhelvete!

Fick ju en ny klocka i julklapp och antagligen har väl den lyckats fått sig en smäll nu för minutvisaren hänger bara och kan snurra flera varv om man snurrar klockan. Hur jävla less är jag inte då?! Hade sett fram emot att kunna använda den och sådär nu men allt förgäves. Jävla skit! Nu är den här jävla dagen förstörd. Låter löjligt för bara en klocka men jag har velat haft en sån!

Sitter och kolla på massa olika elektronikbutiker nu efter en rätt billig dator jag kan köpa. Ska ju sälja Wii spelet nu en gång för alla så jag kan få lite pengar och köpa en dator. Ska väl åka till Gävle måndag eller tisdag och byta klockjäveln och inhandla en nyårsklänning. Men jag har ju ingen aning om vart jag ska vara ens, hahah :)
P&K

Dumma klocka :(

God Jul

Tänkte bara skriva ett litet inlägg emellan allt stök här hemma. Vi har precis öppnat julklapparna och sådär. Nu är jag skittrött och vill bara krypa ner i sängen och sova, hahah. Tror fan jag ska göra det nu ;D

God jul på er allihopa och ha en underbar kväll!
P&K

Seg kväll

Har varit en sjukt seg kväll. Som alltid hade jag alldeles för höga förväntningar på vår uppesittarkväll här hemma och det gjorde den as tråkig istället. God mat, men vet inte om jag pallar liksom liknande mat igen imorgon då det är julbord igen liksom. Hatar att äta så mycket av samma mat nu runt jul så därför gjorde jag mig lite kyckling och ris mitt i denna måltid och det var förjävla gott!

Imorgon skulle vi till syrran egentligen på morgonen, men tydligen så har hon jobbat alldeles för mycket och är jätte sliten så vi ska hoppa över det och ta det någon annan gång istället. Lite tråkigt är det ju förstås men förstår henne verkligen! :)
Så imorgon blir det cool lugnt hemma utan en massa hopp och studs hit och dit. Vet att jag inte kommer få så mycket paket och tjoffs i år och det är man väl lite less på men hoppas man köper något bra på mellandagsrean istället då! :)
Nu ska jag kika klart på alla Greveholm avsnitt och sen ska jag sova. Jag önskar alla en otroligt trevlig jul och hoppas att ni får det mycket roligare än vad jag får!
P&K

Linda "Shopalicious" Svensson

Hennes blogg är fantastiskt bra. Hon skriver grymt och jag älskar att kolla in hennes outfits, så jäkla snygg stil. Därför tänkte jag rekommendera hennes blogg! Läs om hennes liv här!


Cornflakeskakor


-100 gram smör
-1/2 dl sirap
-1 1/2 dl socker
-4 msk kakao
-5-6 dl cornflakes

(Rekommenderar dubbel sats, då det inte blir så många kakor av denna satsen)

Koka allt förutom cornflakesen i en kastrull. Häll sedan i cornflakesen och rör om, (det ska vara så mkt cornflakes så att det inte är något "rinnigt" kvar i kastrullen) Häll sedan upp i formar och låt svalna.

Nyvaken

Vaknade för ett litet tag sedan, somnade typ vid halv sex och som till 21, såå jävla skönt.

Har fortfarande inte löst nyårsmysteriet och det gör mig lite småarg. Skulle helst av allt vilja åka bort från Söderhamn med ett skönt gäng och fira utav helvete, det skulle vara sjukt roligt och något man aldrig glömmer. Men hur ofta brukar man få som man vill då?! Näe, precis typ aldrig.

Var till Tove en sväng förut också. Vi bytte julklappar med varandra och lite sådär, fick en sjukt snygg kofta. Tack stumpan! Vi hjälpte även Erika och Emma att baka lite julgodis, eller det var mest vi som gjorde det, hahah. Så nu har man bakat snabb kola igen och sen även cornflakeskakor. Lägger ut receptet på ett inlägg efter :)
P&K

Äntligen fint väder

Vaknade runt 10 idag och kikade ut genom fönstret och hur glad blir man inte efter flera dagars snöande när man ser sol? Typ jätte glad! Så jag satt och läskade mig vid köksbordet och käkade en god frukost och tog sedan på mig kläder och skor och begav mig ut för att hänga ut talgbollar till småfåglarna. Sen gick jag till farmor ett tag och nu sitter jag här.
Ska väl åka in till stan med mamma sen för att handla och ge Tove julklappen jag har köpt. Men vad händer sen idag då?! Har absolut inget att göra och mamma sa att hon vägrade åka runt så jag måste väl vara hemma till ingen nytta alls.

Btw så har jag världens största problem, vad fan ska man göra på nyår? Ingen aning om var vi ska vara eller något. Och eftersom Alex inte heller visste det så sa jag att vi är med han och han fixar fest, haha. Känn ingen press ;)
Nu ska jag ta och lägga mig bredvid Sune i sängen en stund.
P&K

Jätte, jätte trött

Förlåt så hemsk mycket för super kass uppdatering, var inte meningen att det skulle bli så. Har bara varit klantig och dryg hela dagen så nu är jag lite less. Dagen började iaf med att tåget var försenat till Sundsvall pga av snöoväder och lika så på vägen hem så det gjorde ju vår dag lite kortare och faktiskt lite stressig där på stan.

När jag kom hem så har jag slagit in massa julklappar och lekt lite med Sune samtidigt som jag har kollat på innebandy (Falun-Balrog). Falun vann med hela 11-5 tror jag. Så en målrik match med hela 9 mål i första perioden.

Har iaf inhandlat en hel del grejer men ändå har jag lyckats med att ha pengar kvar. Köpte bara nödvändiga grejer så jag känner mig lite stolt faktiskt. Sen har jag fått två julklappar av mamma också, men dom var jag tvungen att slå in så jag skulle få några paket under granen, men jag har lovat att se överraskad ut så hon blir nöjd (a) :)

Nu hade jag tänkt att fortsätta kika på tv och vänta på att både Filip och Tove ska ringa :)
P&K

Prövar att...

-8a3d32e716b657d107da1a428e638ac.png

Kolla varifrån!

Prövar att blogga från mobilen nu för att kunna göra det imorgon när jag är i sundsvall. Tänkte alldeles strax lägga ni eftersom jag inte har något bättre för mig.
Bilden är från naturkunskaps lektionen sist då vi kokade rödkål och blandade det med olika ämnen. Tycker själv att den är sjukt häftig. Men jag skriver som sagt imorgon när jag är i sundsvall, kanske laddar upp en bild på lite inhandlat då också :) P&K


Julbaket

Nu har mamma och jag precis blivit klara med lite julbak. Blev dock bara kola och sån där rischoklad men det är ju alltid något. Kolan blev tyvärr helt misslyckad också så nu är jag väldigt beviken på mig själv som inte ens kan koka kola.

Tänkte i alla fall skriva receptet så ni kan försöka!

Snabb kola.
-225 g hushållsmargarin
-4 dl strösocker
-1 1/4 dl ljus sirap
-1 msk vaniljsocker
-4 msk vetemjöl
-4 msk kakao

Lägg ett smörgås- eller bakplåtspapper i en form, vik upp kanterna så "smeten inte smiter" sedan. Pensla pappret med lite matfett. Mät upp alla ingredienser i en kastrull. Koka upp under omrörning. Sätt gärna i en hushållstermometer. Koka kraftigt utan lock tills termometern visar 120-125 grader eller håller kulprovet (=doppa lite av smeten i  en kopp me kallt vatten, när provet kan rullas till en kula är smeten färdigkokt). Det tar ca 6 minuter. Häll kolasmeten u formen. Klipp eller skär kolan innan den har stelnat helt. Lägg in varje kola i plastfolie eller smörgåspapper. Förvara svalt i burk med lock eller i plastpåse.


Chokladrispuffar.

-2 ljusa blockchokladskakor
-rispuffar så det räcker.

Koka upp vatten i en kastrull och sätt en bunke över som du kan smälta chokladen i. När all choklad har smällt så håller du i rispuffar tills det inte finns någon "rinnig" choklad mer i bunken. Detta görs under omrörning. När du gjort detta så håller du "smeten" i en form och plattar ut det till ett tunt lager. Ställ sedan det i ett svalt utrymme så det stelnar och vips är det klart för att brytar i bitar och det är nu färdigt att ätas! :)

Snöoväder

Jag vaknade vid 10 och var så jävla pissnödig så jag var tvungen att gå på toa, kunde inte somna om sen heller så här sitter jag nu, efter många försök att väcka Tove och som till slut gick. Så nu har vi ätit värsta jäkla frukosten och vi är proppmätta nu båda två.

Eftersom det snöar som bara sjutton så kommer vi bara vara hemma idag, vi ska passa på att göra lite julgodis som bland annat, knäck och kola. Sen kanske vi bakar en och annan bulle också om vi har ork så det räcker. Om det inte slutar snöa snart så kommer vi fan att snöa in och hur ska då mamma och jag ta oss in till resecentrum imorgon eftersom vi ska till Sundsvall?! De plogar tamejfan aldrig den här jäkla skogsvägen, jag har bestämt att vi måste flytta in till stan annars gör Tove och jag det tillsammans!

Nu ska vi kika lite på film eller på skidskytte.
P&K

Tjockiskväll med frugan

Har nyss kollat klart på "Flickan som lekte med elden", jag vet att vi är lite efter men så får det vara, bättre sent än aldrig, eller hur? :)
Har även nyss räknat klart en hel drös med småkronor som jag fick av pappas kusin till julklapp, och det var hela 718 kr så tack så jätte mycket Lennart. Förresten var jag ju på innebandy också och Gluggen vann med 18-1 över Wallvik så grattis till dem!
Nu måste jag kila igen, frugan startade en ny film, "Patrik 1,5".
P&K

Julbord

Sitter här och väntar på att klockan ska bli kvart över så jag kan åka till hallen och kika på innebandy med Tove. Kom nyss hem från julbord på Stenö Wärdshus, riktigt, riktigt gott var det. Käkade så jag knappt kunde stå. Efterrätten var lätt bäst med ananas och massa annat, avslutade med te och kläddkaka och det var fan höjdaren! :)

Näe, nu ringde Tove och tjatade på att jag skulle åka så fort som möjligt, så måste väl kila iväg nu då! Skriver när jag kommer hem för imorgon ska jag fasiken sova ut och därför kan jag vara upp länge!
P&K

Kallt!!

Fy fasiken vad kallt det är idag! Tror jag kommer frysa häcken av mig innan dagen är slut.. Hade ställt larv vid 09.00 eftersom jag skulle iväg och handla med mormor och mamma. Mamma var då i full sjåå med att få in Sune som frös jätte mycket men eftersom han var skrämd vägrade han att gå in. Envis som jag är ville jag bevisa vem som kunde få in honom, så jag drog på mig första bästa kläderna jag hittade och gick ut. Hann inte gå så många steg innan jag druttade på arselet och snöskyffeln tippade över mig. Fick inte in Sune likt förbannat så jagtraska de in och gjorde mig i ordning och stack sedan och handlade. Och här sitter jag nu, ont i stjärten, trött och iskall om fötterna. Vilket jävla väder alltså, vi har fan -17 grader och jag som brukar tycka att +5 är kallt haha ;D
Tänkte att jag skulle ta och bädda ner mig nu jag, så P&K :)


Pop Evil - 100 in a 55


Tove Hellström


Bara för att du är min bästa vän och jag älskar dig! <3

LOOOV!

Äntligen har den efterlängtade dagen kommit och jag har äntligen, äntligen fått lov. Sååå jävla härligt! Har bara varit en slapp dag i skolan idag också, labbade på naturkunskapen sen så hade vi hål och lunch sen spanska och då snackade vi bara. Fick tillbaka våra spanska uppsatser som vi gjorde för ett tag sen också och överraskande nog så hade jag och Tove mvg, så sjukt stolt över oss :D

Sen jag kom hem har jag kämpat med att slå in julklappar, men inte till någon större framgång. Skulle slå in ett paket som är typ nästan lika stort som mig och det var fan inte lätt så det är typ skarvar överallt. Och tyvärr så har jag ett till likadant paket kvar att slå in :/ Men bara att kämpa vidare och se hur det slutar :P

Imorgon är det tranan och som jag längtar! Ska dansa fläsket av mig alltså! :D Men först ska jag handla med mamma och mormor på morgonen och har man tur så kanske man får sig en slant ;) På kvällskvisten bär det av till hallen för att se när damerna har match och sen som sagt raka vägen till tranan! :D

Nu ska jag fortsätta med julklapparna!
P&K

Bild lånad från Google.se

Matchen inställd

Eftersom damernas match blev inställd pga av att de inte kom längre än till Gnarp så blev det träning istället. Riktigt skönt att träna kan jag säga, men sjukt jobbig att hosta så mycket som jag gör nu. Ska ta en alvedon innan jag lägger mig också så kanske min huvudvärk går över.
Tove och jag har ett jävla problem eftersom det blev match på fredag, men orkar inte skriva så mycket nu, måste sova!
P&K

Teknist showen

Kom nyss hem från skolan, riktigt skönt att sluta tidigt för en gångs skull. Tittade på teknisternas julshow idag också, helt otroligt att de kommer på så mycket roligt. Skrattade nästan hela tiden och faktiskt en rolig grej att de härmar lärare och utspelar hur de ser på elever från andra klasser. Riktigt roligt kan jag säga!

Nu ska jag ta och vila en stund innan maten, sen ska jag iväg och kika på innebandy vid halv 9. Viktig match så jag hoppas att vi vinner!
P&K

Saknar 9:an...

... och alla underbara klasskompisar som jag hade då. Inte för att den klassen jag går i nu är sämst snarare tvärtom utan för att vi var så jäkla bra kompisar allihop. Vi kunde sitta med vem som helst och alltid ha något att snacka om. Vi var som en enda stor familj och det var riktigt tungt när vi skiljdes åt. Jag trodde aldrig att jag skulle börja grina på skolavslutningen, men vad gjorde man då?! Och först var jag också, hahah ;D

Kan säga att jag saknar musiken och Christer som vi hade på Norrtull mest. Eftersom musik ligger mig väldigt varmt om hjärtat var jag där nere typ varje dag och bara längtade tills vi fick sätta igång. Nu har jag absolut inte samma möjlighet vilket är synd men känner att jag inte hinner med det så mycket ändå.

Tänkte i alla fall slänga ut en bild på mig, Tove och Issa sen vårsoarén. Kommer alla glömma oss 6-7-8-9b/12! Vi är bäst! :) (ignorera mina fläskarmar)


Jag har inga kläder!

Har nyss kikat igenom CHIC och det fanns en hel del fina grejer där. Det kliar så sjukt jävla mycket i mina fingar nu, vill bara shoppa lös och kunna köpa massvis med kläder. Mamma och jag åker ju som sagt till Sundsvall på måndag, men har panik inför fredagen då jag inte har någon idé alls om vad jag ska ha på mig på Tranan.

Kanske har en klänning/tunika som jag kan slänga på mig som ser någolunda bra ut i alla fall, men skor då? Kan ju för fan inte gå i pumps när det har snöat så här jävla mycket?! :@ Jag blir så arg när det inte går som det ska. Har ni några förslag? :P Skriv i så fall!
P&K

Kass uppdatering igen...

Förlåt så hemskt mycket för kass uppdatering, jag stack till skolan tidigt igår och sedan när jag kom hem slängde jag i mig maten och stack iväg till samlingen i stan eftersom jag skulle iväg på match. Vi förlorade matchen med typ hur mycket som helst och min insats var väl inte heller världens bästa. Nu är det bara att ladda batterierna tills nästa match om man nu får vara med..

Idag är det kopiöst med snö ute och jag har hunnit med att vurpa också, så nu värker min stora stjärt och det gillas inte! Längtar bara tills jag kommer hem till sängen och får sova jätte länge och inte behöva tänka nåt mer på skolan den här veckan. SÅ jävla skönt! :D
Nu ska jag återgå till att skicka in allt vi gjort på datakunskapen.
P&K


Kass uppdatering!

Har varit fruktansvärt dålig uppdatering från min sida idag. Och jag tror jag har ett par anledningar till det: för det första så vaknade jag sent, för det andra så har jag tränat och sen har jag pluggat. Och jag hatar att plugga!

Sitter för tillfället och pratar med Filip i telefon. Saknar honom as mycket! Men vad hjälper det?! 
Imorgon ska jag i alla fall till skolan och tråkigt nog är det prov.. Efter skolan ska jag i väg på match i Bollnäs och kan ju säga att jag inte är lite nervös utan typ hur mycket som helst! Kommer fan dö där på plan, men ska i alla fall göra mitt bästa så får vi se hur långt det räcker.

Nu måste jag plugga!
P&K

Lucia idag...

...och som det ser ut just nu så kommer den att firas utan lussebullar vilket inte gillas.
Skulle åkt skridskor med Tove nu på morgonen men det sket sig eftersom det är jättekallt och jag hostar som en tok just nu. Jag ska fösöka pigga på mig till träningen istället och jag läääängtar tills jag får overallen! :)

Käkade nyss frukost som bestod av julskinkemackor, typ huur gott som helst! Nu ska jag bara vila framför tv:n och vänta på träningen och så ska jag stoppa huvudet i ostkrokspåsen nu igen, hahah :)
P&K

Stjärtont

Har fruktansvärt ont i min bortdomnade stjärt just nu och funderar skarpt på att åka hem snart fast jag inte egentligen vill så därför ska jag fan tvinga mig själv att stanna kvar. David har inte spelat någon mer match än heller och han har lovat att till nästa match ska han tacklas riktigt jäkla hårt. Fast om jag känner honom rätt så kommer han inte våga göra det, hahah :)

Vad händer imorgon då?!
Tove nämnde nyss något om att hon tyckte att vi skulle åka skridskor innan träningen för att allt går mycket lättare på innebandy träningen då, men eftersom jag är som Bambi på isen så känner jag mig inte allt motiverad till det. Men om hon lovar att hon ska ta en skridskor lektion med mig så kanske, kanske jag går med på det.
På träningen ska vi även få våra overaller som vi väntat på i typ år och dag och det ska bli riktigt nice! :)
Nu ska jag övergå till innebandyn igen..
P&K

Live från nattcupen

Eftersom jag fick låna David dator så har jag lovat att jag ska uppdatera efter varje match dom har. De hade en nyss men tyvärr så blev det stor torsk mot ett lag som jag tror kommer vinna hela skiten bara de får lite tur med sig. Eftersom de inte har nästa match för ens vid 01.00 så ska de ha lite taktik snack nu och massa annat och jag ska försöka tvinga mig in i laget för jag har alla grejer med mig förutom en svart tröja som man tydligen MÅSTE ha och det gick inte med linne haha ;D 
Nu skriker ostkroks påsen efter mig!
P&K

En trött men...

.. taggad Jenny ska alldeles strax få lite mat i magen. Jag är inte ett dugg hungrig men om jag ska klara mig hela natten på hallen så får jag väl tvinga i mig lite mat ändå :)

Som sagt var jag ner till stan idag också, men inhandlade inte några julklappar som jag trodde att jag skulle göra, blev istället ett par örhängen till mig själv och sen lite mat. Stack upp till hallen och kikade på innebandy, men tyvärr så förlorade de. Efter jag ätit så ska jag ju upp till hallen igen, men känner att jag inte är alltför pigg till det men lovade ju frugan så det är bara att åka ;D

Eftersom jag blir på hallen hela kvällen/natten så kommer jag inte kunna uppdatera vilket är väldigt synd. Kanske, men bara kanske får låna Davids lilla dator :D
Nu ska jag äta.
P&K


Julklapps shopping och innebandy

Ska alldeles strax åka ner till stan för att kika om jag hittar lite julklappar och lite annat till mig. Väntar bara på att Tove ska ha kört klart så hon kan ringa och jag kan åka. Har funderat hela morgonen vad jag ska ha på mig på julafton, tänkte att jag kanske kan köpa en klänning som jag kan ha på både jul och nyår så slår jag liksom två flugor i en smäll.. Men vi får se vad jag hittar på :)

Klockan 16.00 är det innebandy på hallen, Söderhamns IBF - Bollnäs/Hertsjö Herrar div 3. Och självklart ska man upp och kolla, vad annars liksom? Efter den matchen ska jag dra hem en snabbis och käka och kanske sova en stund för sen ska jag till hallen igen kl 21.00 och sedan vara där till 03.00 någon gång. Jätte tråkigt att jag inte ska spela på den där jäkla nattcupen men får nöja mig med att kolla på alla istället :)!

Näe, nu ska jag kika lite på skidskytte innan jag åker, slänger in en bild som jag blev riktigt nöjd med :)
P&K

Önskelista från H&M

Allt detta har jag hittat från H&M´s shop online sida och måste säga att allt står högt på önskelistan till jul!

249:- 249:-
 299:-299:-
 59,50:-129:-
399:-99:-

Jag visste det!

Helt sjukt underbart att Erik vann, men inte lite pinsamt för hans tjej som fan skämde ut sig. Riktig jävla kläng-apa som försökte dansa var vad hon var! Stackars lilla Erik! Men eftersom det inte är mitt problem så skiter jag i det ;D

Blev förresten inget åkande till Gävle imorgon så mamma och jag har bestämt att vi ska åka till Sundsvall den 21:a istället och bara ösa med julklappsshopping och det ser jag fram emot. Har absolut ingen aning om vad jag ska köpa till någon så jag antar att det kommer bli massa "impulsköp"- och "han/hon kan få användning av det"-köp. Men vi får se vad lilla Jenny hittar på för ibland kan hon ju ha riktigt bra fantasi, t.ex när Tove fick en annanas som blomma när hon fyllde år ;)

Ska leta lite grejer jag vill ha på internet strax så kommer väl ännu ett till inlägg snart!
P&K

Blir galen...

.. OM inte Erik vinner, för fy i helvete vad han är bra alltså! Shiiiiet, när han körde "The show must go on" så satt man ta mig fan bara och gapade. Hur högt kan den killen sjunga egentligen?! :o Han är en värdig vinnare och därför ska ha vinna, men även om han inte vinner så kommer han bli sjukt stor och det är bra ändå, men roligare om han vinner.

Sitter just nu och väntar på att nyheterna ska börja och snabbt ta slut igen så att man får reda på reslutatet. Tänkte lägga ut videon när han sjunger så ni kan njuta om och om igen, så här har ni den, hittade dock ingen från kvällens program så snabbt, men det kommer väl :)


Idol

Jag tycker att det är fruktansvärt jämt efter första framträdandet mellan de två finalisterna i Idol, men måste nog säga att jag håller mig till Erik än så länge. Båda har haft otroligt med energi och det gör att det är sjukt roligt att kolla på dem.
Lääääängtar tills jag får höra finallåten för det är den som oftast brukar avgöra hela resultatet och sen sitter jag nyfiket och väntar på en överraskning som kanske inte ens kommer, haha ;D

För övrigt så vann Sverige över Finland med 9-2, så de möter Schweiz imorgon i final :)
Nu är det dags för andra uppträdandet, skriver senare, hörde att Calle hade den där grymma jävla låten ;)
Pusss


Lugn kväll..

Sitter för tillfället och väntar på att mamma ska ha lagat klart den goda fläskfilén, pommes och beasåsen. Kikar även lite på innebandy men den är så gott som klar så den är supertråkig.

Kvällen kommer bestå av: Innebandy kl 18.00 på TV4 sport Sverige-Finland Semifinal
                                       Idol kl 20.00 TV4
Vem vinner Idol ikväll då?! Tror faktiskt att det kommer bli sjukt jämt men att Erik vinner med minsta möjliga marginal. Hoppas även att Sverige för en gång skull kan överraska med någon stor artist eller nåt i Idol, skulle ju vara galet roligt om en jätte känd artist kom och uppträdde ju! :)


Blir Erik Grönwall Sveriges nya Idol? :)

Kass uppdatering!

Tyvärr så har jag inte haft ork att sitta vid datorn idag och heller inte tid eftersom jag har varit med Tove hela dagen. Sjukt rolig dag med massa, massa skratt så tack för det stumpan! ;D

Skulle haft historia prov idag också, men eftersom vår klass har extremt med tur så var hon sjuk och vi får göra provet nästa lektion istället. Vem i klassen är inte glad gör det liksom?
Fick även reda på slutbetyget i Naturkunskap A, fick faktiskt ett överraskande mvg och det är jag så jävla stolt över nu så har fan skrytit hela dagen, hahah.

Imorgon får jag se vad som händer, kanske sticker upp till bandyn och kikar annars blir det massa godis framför tv:n och kolla på när damlandslaget i innebandy spelar semi och efter det Idol :)
På lördag är det iaf bestämt att Tove och jag sticker till Gävle för att leta snygga kläder inför jul och det kan verkligen behövas kan jag säga!

Näe! Nu måste jag ta och kila i säng, kanske kommer in något sött kort under morgondagen. Kan ju inte bara skriva e ;)
Godnatt!
Pusss

En trött och...

väldigt hostig Jenny känner sig inte allt motiverad till att gå i skolan idag, tänkte först bara åka in och göra provet men sen kom jag på att Tove kommer bli skitsur om jag inte är där och hon får vara själv på håltimmen, haha.

Tänkte att jag alldeles strax ska ta och göra mig i ordning, ligger lite illa till med tiden just nu, men i värsta fall får mamma skjutsa in mig.
När jag kommer hem från skolan så ska Tove och jag fira min pappa, som idag blir hela 55 år, så grattis till han! Det ska firas med en massa godsaker som man bara längtar till! :D Ska även ta och välja mina inviduella val idag och sen även inriktningen till två:an, men det håller jag hemligt till jag kommer hem och skriver vad jag har valt för kul ;) Ska även ta och leta reda på saker jag vill ha i julklapp och visa er nå skojjigt :)

Måste kila nu!
Pusss

9 december

Tog precis en paus från läxläsandet för att sitta här ett tag, men måste väl bege mig tillbala alldeles strax och försöka läsa klart innan jag ska åka in till hallen för att kolla när damerna har match.

Skolan gick ovanligt segt idag på grund av huvudvärk och massa host. Men kämpade mig igenom den i alla fall men fick tyvärr hoppa över idrotten. Fick tillbaka en gammal bokrecension på engelskan också och det visade sig att jag faktiskt hade fått vg/vg+ på den, så det är jag supernöjd med..

Imorgon vankas det historia prov och kan ju inte säga att det står på min önskelista direkt, snarare tvärtom. Skönt att det är sista provet före lovet men tråkigt att jag inte fattar så mycket av det. Har inte läst klart allt heller då det är typ 33 sidor vi har prov på och det är förjävligt med tanke på att boken är så tung så man knappt orkar hålla i den haha ;D
Men nu ska jag ta och läsa lite till och sen ska jag byta om och plocka ihop lite grejer innan matchen. Kanske, men bara kanske skriver ett inlägg sen :D

Pusss

Fools Garden - Lemon Tree


Det här kan ju vara den bästa låten som finns! :D

8 december

För tillfället sitter jag och pluggar lite spanska och pratar med Tove i telefonen. Spanska pluggandet går ju inte direkt framåt eftersom jag inte förstår någonting och då blir jag bara arg. Hur kan dom skriva meningar som kan syfta på massvis med olika grejer men som man ändå väljer fel alternativ till? Blää, jag blir arg :@
Naturligtvis ska ni inte behöva höra hur arg jag är så därför lämnar jag det där bakom mig nu.

Imorgon är det kort dag och det ska bli så otroligt skönt. På den korta dagen har vi bara dubbel engelska, idrott och naturkunskap, så dagen kommer gå fort men tyvärr måste denbörjas hemma med näsan i boken för ännu ett prov. Det är fan åt helvete att gå samhäll, men som tur är har man en underbar klass som förgyller dagarna i skolan.
Imorgon kväll så ska mamma och jag åka in och kolla när damerna spelar match också. Eftersom man inte blev uttagen själv så får man sitta och heja på det bästa laget som finns på läktaren istället och det är väl kul det med. Visst skulle man vilja spela själv, men känner att jag trots allt inte är redo för ett division två lag som har grymt viktiga matcher nu på slutet så det är helt korrekt beslut av tränarna tycker jag! :)
Näe, nu ska jag kika runt lite och sen ska jag lägga mig i soffan och kolla på "Jag ska bli stjärna".

Pusss

8 december

Tänkte bara säga att jag ska komma igång med bloggandet igen, har haft så mycket att göra ett tag nu, men framåt jul nu är det lugnt och jag ska verkligen försöka uppdatera så ofta som möjligt.

Skolan rullar på i vansinnig takt och man hinner knappt känna efter om man lever eller inte. Man åker hemifrån när det är mörkt och kommer ut från skolan när det är mörkt så det enda dagsljus man får se är när man går till matsalen eller kollar ut genom fönstret. Ingen snö är det heller, och då finns det inte heller någon julstämning. Snön måste komma men det får inte vara så jäkla kallt så man fryser häcken av sig, har jag inte lite rätt?

Efter skolan ska jag hem och vila ett tag innan jag sätter igång med pluggandet till historia provet. Egentligen har jag inte alls någon lust med att plugga och speciellt inte historia men sånt är livet, saker som måste göras tyvärr :/
Ska fortsätta med min powerpoint presentation nu jag, det kommer ett inlägg när jag kommer hem :)

Pussss


RSS 2.0