Jäkla internet!

Idag är det sjukt mycket drygare än det varit innan! Jag tror den har loggat ut säkert 15 gånger nu på en halvtimme. Måste be syrrans kille fixa det där så man kan sitta som vanligt folk vid datorn. Riktigt jääävla drygt är det nu!!

Kollar för tillfället på Wallander just nu, har sett den förut så jag vet ju vad som händer men det är bra tidsfördriv iaf och jag blir lätt trött av den. Näe, nu loggas det ut igen. Godnatt sötnoosar!


Heja Sverige!

Har bara halvkollat på VM bandyfinalen, inte likt mig men nu har jag ju Tove här och vi är rätt upptagna med datorerna också. Helt sjukt att de kvitterade nu på övertid, typiskt Sverige! Nu blir det övertid och allt, alldeles för spännande för min del.

Idag har Tove och jag bara slappat med Jan-Erik och Kurt. Enda gångerna vi har rest oss har varit när vi ska på toa eller äta. Det är så jäkla skönt att ha såna här slappdagar ska ni veta. Man gör ingenting, bara ligger och ser ful ut. Därför tänkte jag visa en bild som jag nyss har knäppt. En osminkad, risig och trött Jenny liggandes i sängen.




Vart är sommaren?

Vilka längtar inte till sommaren nu liksom? Det har kommit tonvis med snö och man håller ju på och drunkna i den när man går ut. Man vill helst av allt inte gå ut, men ibland är man tvungen och då plågas man och säger att man aldrig mer ska gå ut men ändå gör man det.
Tänk er en varm och vacker sommardag på stranden och man ligger där och känner solen steka mot ens kropp som börjar bli rätt brun och man bara njuter av att bara finnas. Man äter jordgubbar och kall kall glass och man vill aldrig därifrån. Sommaren får fan ta och komma nu!




Ny design?

Ska till en början försöka fixa en ny header själv, men då ska jag ju lyckas bli nöjd också, annars så ska Tove få hjälpa mig och fixa. Men om det inte alls går så ska jag be någon fixa min blogg igen. Kan ju inte ha såhär hela livet.
Är sugen på något svart och vitt, tror jag. Vad tycker ni?! Ska börja redigera lite bilder och så nu och öva så jag blir bättre på det. Men snälla, kom med förslag om vad ni tror passar.
Är det någon som är frivillg redan nu att hjälpa mig förresten?! Skriv i så fall.


Rumpan sover

Eftersom jag i stort sett suttit ända sedan kl 14.00 till 21.30 så kan jag ju säga att min rumpa inte mår så bra. Trodde jag skulle tappa den när jag satt på bion men tråkigt nog hänger den kvar nu. Hade ju varit skönt att slippa den för då hade man ju tappat några kilo, men hur hade det sett ut med en tjej utan rumpa då liksom?! Näe, får vara glad att den sitter kvar! Filmen var förövrigt okej, inte super och inte dålig, kanske lite långtråkig men så är det. Alla har ju olika filmsmaker. Måste ju komma en fortsättning på den eftersom slutet var knasigt så nu får man väl vänta på den :)



Jag är fan slut som människa, känns så i alla fall. Kanske ska bli en apa istället?! Den hade ju i varje fall snyggare rumpa än mig.


Fix, innebandy och bio

Ja, rubriken säger allt om mig dag. Försöker fixa mig någolunda nu och sen ska jag åka in till hallen och kika när laget spelar match. Ser fram emot bio ikväll också eftersom jag velat sett filmen nu ett tag. Så den här dagen kommer bli bra känner jag! Måste kila nu.

Söderhamns IBF - Jämtland Ungdom A-hallen 14.30
Gluggens IF - Hertsjö A-hallen 17.00
Snabba Cash Bion kl 19.30


Godmorgon

Vaknade för ett litet tag sen och har legat och läst sen dess. Måste ju börja med "Döden genom vatten" nu även om jag bra mycket hellre skulle vilja läsa "Om jag kunde drömma". Verkar inte vara mycket roligt folk vaken nu så jag har faktiskt jävligt tråkigt. För tillfället är det godispåsen som underhåller mig, eller ja det enda som underhåller mig. Kanske ska ta och kika klart på filmen som jag började kolla på igår? Ja, det gör jag. Ni vet var ni har mig! P&K


The curious case of Benjamin Button

Nu blir det filmtajm så länge jag kan hålla mig vaken! :)




Är du nå trött eller?!

Svar: JAAAAAA! Ögonen åker snart ihop på mig och Tove är fortfarande kvar. Mamma hennes slutar inte för ens vid 01 och Tove måste därför stanna här tills dess om hon ska komma hem innan matchen imorgon. Vi har typ bara ätit godis och suttit vid datorn hela kvällen, lite småtråkigt med så sa det vara en fredagskväll tycker jag.
Sa ju att jag skulle börja kika i garderoben om jag hade något säljbart också, men har jag orkat/hunnit det då?! Näe, inte det heller. Fan ingen ordning på mig é. Men tar nog tag i det på söndag för imorgon har jag fullt upp, men hinner i alla fall uppdatera innan jag sticker iväg och ni får inte veta vart för ens imorgon ;)


Återigen tjockkväll

Ja, som varje fredag är det tjockkväll hemma hos mig med Tove, Kurt och Jan Erik, de två sist nämnda är då våra datorer. Vi har gett dem namn bara för att de är så stora delar av våra liv och vi använder dem jämt. I skolan fick vi även reda på att vi kommer få skoldatorerna på onsdag nästa vecka och det är en 10" HP, alltså samma märke som jag har men alltså en liten bebis. Vi kommer ju ha den ända tills vi tar studenten så den ska såklart också få ett namn och jag har funderat på Björn eller Dr. Bombay men det lutar ju helt klart åt Dr. Bombay alltså. Hahaha, måste ju vara jävligt trött nu om jag sitter och namnger datorer hahah, shiiiet!


Lifehouse - Blind



Så sjukt jävla bra låt! Alla Lifehouse's låtar i och för sig grymma så lyssna på alla! :)


Mariette Trempenau

Tänkte tipsa om en sjukt bra blogg som jag läser i stort sett varje dag.

http://mariiette.blogg.se  läs den, är verkligen värd all uppmärksamhet hon kan få! :)


Ruth Rendell - Döden genom vatten

Vi har börjat med ett projekt i skolan, men det har jag kanske redan sagt. Vi ska representera landet i en stor konferens som kommer äga rum i New York (aulan). Jag ska representera Storbritannien och nu har vi blivit tvungen att läsa en skönlitterär bok av en författare som är från det landet man har. Så därför har jag nu valt en bok av Ruth Rendell som heter "Döden genom vatten". Så nu måste jag läsa den jäkeln också och jag har ingen aning om hur tiden ska räcka till. Den handlar iaf om en tjej som Ismay och hon tror att hennes yngre syster har dödat derar styvfar Guy. Men var det verkligen hon som hade mördat honom?! Ismay blir mer och mer tveksam på det. Läs boken för förtsättningen, för det tänker jag göra.




Bloggshoppen?!

Nog somnade jag alltid, vaknade för ett litet tag sedan, men fasiken vad skönt det var att sova alltså! Nu kanske jag inte kommer kunna sova senare, men det gör ju inget eftersom jag har sovit nu en stund och dessutom är det sovmorgon imorgon också. Det negativa med imorgon är att jag slutar sent som fan och det pallar jag fasen inte på en fredag, det är ju då man vill hem! Kommer iaf ha datorn med mig imorgon också, så jag hoppas att dagen blir mindre plågsam tack vare det.

När jag kommer hem imorgon så ska jag nog kanske rensa garderoben om jag orkar och det som jag rensar ut ska komma ut på bloggshoppen till försäljning. Brukar alltid ge till mamma annars, men har oftast så mycket nytt som jag inte använt som jag kanske kan sälja för en billig peng. Vad tror ni om det?! :)


Frusen och trött

Har precis ätit och lagt mig med datorn på magen. Slutade lite tidigare än vi skulle så tajmade med mamma så hon kom tidigare och sen stack vi och handlade lite. Blev bland annat godis som ska bli fruktansvärt gott nu efter maten. Tove slutade ju i vanlig tid från hennes bild så vi väntade på parkeringen nere på stan så hon kunde åka med oss hem till henne eftersom jag ändå skulle hämta mina grejer hos henne. Ja, och som sagt ligger jag i sängen nu och kikar lite på tv. Tänkte ta godispåsen nu och lägga ner datorn och krypa ner under filten och sova ett tag :) P&K


Håltimme

Har nyss kommit tillbaka från att ha käkat. Faktiskt rätt god mat, korvstroganoff och ris. Men det var inte så gott trots allt eftersom riset var hårt och det knappt fanns några korvar i såsen. Vad är liksom meningen med korvstroganoff om det inte finns några korvar i?! Näe, ingenting typ!

Vi börjar vid 12 igen och då har vi spanska i en timme sen har vi rast ett bra tag till innan estetiska valet (musik för mig) börjar. Ska bli riktigt roligt, men jag orkar egentligen inte vara kvar eftersom jag bara vill hem och sova! Ska bli så skönt att komma hem och krypa ner i sängen och sova i någon timme så man är pigg och glad lite senare ikväll :) Kommer fan inte på nå mer att skriva, kommer nog ett inlägg senare :) P&K


Efter många...

.. om och men ligger jag nu på madrassen på golvet hemma hos Tove. Vi tog oss till träningen med hjälp av Toves otroligt snälla pappa som ville ge sig ut på dessa dåliga vägar i detta snökaos. Träningen gick väl inte super bra med bättre än sist ändå och det var så skönt att komma hem och lägga sig kan jag säga! Blev inte uttagen till matchen som är på lördag med det gör absolut inget. Vi behöver det bra folket med nu och vi ska vinna dessa matcher som är kvar!
Måste nog släcka ner nu och sova. Ska upp till skolan imorgon också och det är jag inte så taggad till. Kul att estetiska valet börjar imorgon bara! :) Godnatt! P&K



Problem

Hörde att det är jätte många bilar som har kört fast i stan. Kanske inte blir någon träning för våran del men vi ska iaf försöka komma iväg. Kommer mer fler detaljer sen! Ni måste förresten läsa en sjukt rolig sida, så jävla sjuka grejer som hänt människor. De har alltså skrivit sms som ska iväg till en person men har skickat iväg det till en helt annan, det bjuder här på sina misstag. http://felsms.com



Typ insnöad

Fy fan vilket jävla väder! Kom hem från skolan vid halv tre och käkade och kikade runt lite på internet, men kom snabbt på att om jag skulle kunna ta mig till träningen var jag illa tvungen att packa min väska och dra till Tove vid 4. Så nu sitter jag här och väntar på att det ska bli träningsdax. Kikar lite smått på kvällens avsnitt av Andra Avenyn samtidigt.

Kommer iaf sova här ikväll så det kommer nog ett inlägg ikväll också eftersom jag har datorn med mig. Hade prov idag också, gick inte alls som jag tänkt mig men så får det vara! :) Skirver ikväll måste kika på Andra Avenyn nu. P&K


Sommarkänsla

Sitter och äter rostbiff med potatissallad just nu och det ger mig en skön sommarkänsla. Tänk er en supervarm dag och man sitter och käkar det på en solig strand, det är ju så jävla underbart! Så nu längtar jag till sommaren så man kan steka sönder vid havet och bara leva livet. Underbart, inte sant? ;)




HAHAHAHAHA!

Jenny: Man måste ju ha typ jobb för att få betala på avbetalning.
Tove: Men tänk de som är stenrika och inte behöver jobba då?!
Jenny: Men då betalar väl de kontant pucko?!
Tove: Just ja, det tänkte jag inte på, hahah :)

Jäklaa blondie ;)


Trööööööök

Sitter mittemot Tove nu i skolan, har absolut inget att göra förutom att vänta på att Jossans tyska ska sluta så vi kan gå och äta. Väldigt god mat också, muuums ;)
På de två lektionerna vi har haft så har vi bara suttit vid datorn, har absolut inte gjort något vettigt alls, men det är iofs bara skönt :) Efter lunchen har vi också en lektion som vi kan använda datorerna på och sen matte och efter det får man äntligen åka hem till den varma och sköna sängen!
Måste kila nu. P&K


Ögonen trillar ihop

Är så jäkla trött redan och klockan är bara halv 10, men tänkte att jag ska vara duktig då och gå och sova alldeles strax. Ska bara kolla klart på "Spårlöst" och sen ska jag tvätta av sminket och borsta tänderna. Imorgon kanske jag är duktig och uppdaterar eftersom jag kommer ha datorn med mig till skolan, så hoppas på det bästa ;)
Måste verkligen resa på mig nu innan jag somnar med datorn i knät och den åker ner i golvet. Godnatt sötnoosar!


Bra och dåliga nyheter

Vi börjar med de dåliga nyheterna och det är att jag måste alldeles strax plugga men har egentligen ingen ork. Men eftersom jag inte förstår så mkt av kemin så stannar jag hemma från träningen ikväll för att sitta och råplugga, men hur ska det gå när jag inte har någon ork att ens hämta böckerna två meter ifrån mig?! Vill bara krypa ner under täcket och sova som en galning ändå tills imorgon.

Det bra nyheterna är att vi antagligen kommer få datorer av skolan på måndag, de ville inte avslöja det än så det är kanske inte ens säkert men fatta vad kul det skulle vara! Inte bara kul i och för sig utan välbehövligt också, speciellt nu när vi har börjat med det nya projektet som kommer hålla på i mer eller mindre 8 veckor framåt.

Btw så köpte jag en fin liten dataväska idag som jag kan ha när jag använder min egen dator i skolan nu fram tills vi får skoldatorer. En svart med grönt inuti, så fin så!
Måste fan plugga nu. Fortsätt att läsa som ni gjorde igår för det var fan roligt! P&K


nyduschad + nybäddat

Rubriken säger ju allt, har duschat nu på kvällen och har alldeles nyss bäddat rent i sängen med sprittnytt påslakan och sprittnya lakan, och det var så jävla skönt att krypa ner nu.
Är verkligen inte laddad inför en ny skolvecka nu, men kan bli ganska roligt ändå, har bara ETT prov inbokat och det känns ju rätt härligt. Lääängtar som fasiken tills jag har syrrans hur alltså, ska bli så skönt att få lite egentid och bara slappa och inte bry sig om om man stör någon annan, för det kan jag ju inte när jag är själv ;)
Måste nästan sova nu så jag orkar upp imorgon. Förresten är det skitkul att det varit apmycket läsare idag. Fortsätt så! P&K


Pizzafrukost

Väntar på att mamma ska kolla klart på skidåkningen så hon kan skjutsa mig och Tove ner till pizzerian så vi får pizza. Mums, vad gott det ska bli med det till frukost! ;)
För övrigt blir det lugnt idag, kanske bio ikväll bara :)


Godis + data

Har tillbringat kvällen med min kära fru, Tove Hellström (Kjell-Ove Hästrumpa). Som vanligt så har vi köpt massa ton med godis som vi smaskat i oss och samtidigt suttit vid våra datorer och drygat oss med massa folk. Hade tänkt att jag alldeles strax ska lägga ner det här och gå och tvätta av mig sminket. Är så fruktansvärt trött men hade tänkt att jag ska hinna läsa ett par sidor i Twilight-boken också för annars lär jag ju inte komma någonstans i den é.
Nu måste jag fasen lägga mig innan ögonen trillar ihop. Godnatt!


Innebandy

Nu ska jag börja fixa mig lite smått så jag är klar till halv 4 för då ska jag kika på innebandy.

Söderhamns IBF - Ljusdal
16.00
A-hallen


Sommaren med Göran

Mamma och jag har nyss kollar klart på "Sommaren med Göran". Filmen är ju för bra alltså, skrattar alltid fast jag redan kan alla skämt bak om fram. Bäst är det ju på slutet när dom gifter sig och hon ska heta Anne Ahl och det låter som anal, hahahh :) Så jäävla skön!




Dumma Sverige

Som vanligt lyckades de krångla till det och förlorade igen. Varför kan inte handbollslaget vara lika bra som de var förut en gång i tiden, då han Staffan och lilla tjockisen var med? De vann ju fan allt då! Näe, nu får Sverige hem och träna arselet av sig så kanske det blir något med dom till nästa gång. P&K



Handboll

Handbollen mellan Tyskland och Sverige är faktiskt sjukt spännande just nu. Tyskland leder med en ynka boll och det är 3,5 minut kvar. Kom igen nu då Sverige!


Äntligen helg

Provet gick ju som väntat, alltså skit. Skit svåra frågor som man knappt förstod och ännu mindre kunde svara på. Nu hoppas jag bara på att jag blir godkänd. Dagen har inte alls varit bra och tänker verkligen inte berätta allt det dåliga. Så därför säger jag det bra och det är att vi har ätit massa godis i skolan och kollat på film strörre delen av dagen. Riktigt skönt men de borde skaffa sig bättre stolar så man inte får så ont i rumpan.

Tove och jag tänkte gå på "Snabba cash" ikväll men verkar som att vi gör det imorgon istället. Ser verkligen fram emot att se filmen så vi får väl se om den håller mina förväntningar.

Nu ropar mamma och säger att maten är klar så måste väl kila. Ska tvinga henne att köra mig in till stan sen också så jag kan köpa chips. P&K


tick tick

Det enda jag hör just nu är tickandet från min klocka och det är sjukt irriterande. Särskilt när man försöker plugga och tankarna flyger iväg på annat håll och tillsist på irritationen på just klockans tickande. Har läst massa sidor nu och verkar inte bli mycket klokare. Så jävla less på samhällskunskapen, den är ju så jävla tråkig!

Enda glada nyheten för dagen är att syrran ska till London den 23:e februari till den 26:e och hon vill ha mig som husvakt, kattvakt och guldfiskvakt. Så därför ska jag bo där de där dagarna och bara leva livet för mig själv. Tove kanske kommer och bor några dagar hon också. Tack syrran!


Plugg

Kom hem redan till två och då la jag mig och läste tre sidor i samhällsboken. Mamma kom hem med min efterlängtade klocka vid tre och sedan så har vi varit i stan och poat. Köpte en och annan tröja eftersom JC har 70% på ett stort sortiment med kläder nu.

Svenska texten har jag precis skrivit klart och nu kommer jag tillbringa kvällen men näsan i samhällsboken. Ni vet var ni har mig iaf. P&K


Skolarbete

Sitter i skolan nu och skriver en dum jäkla argumenterande argument som är emot att införa skoluniformer. Har kommit på hur många anledningar som helst varför man inte ska göra det men bara ett motargument som är emot motargumenten. Jag får nå fel! Det är så jäkla svårt.

Har egentligen håltimme just nu till kl 12 och då har jag spanska och sen slutar jag. Ska väl ner på stan när jag tröttnat på att hålla på med det här och det lär ju bli snart iaf. Näe, nu måste jag fortsätta. P&K


Fm Static - Sometimes you can forget who you are


Tröööött!

Ska alldeles strax gå upp ur sängen och byta om till träningskläderna, är taggad på att träna men känner att tröttheten tar över. Hoppas bara att tränaren kommer ihåg att ta med min klubba som han kokade och böjde till nu också, annars får jag köra med en annan skit klubba hahah ;D

När jag kommer hem så kanske jag startar datorn och sitter här ett tag annars kommer jag nog tillbringa kvällen i sängen med samhällsböckerna. Ojj, måste kila nu tiden springer iväg så fort när man har sovit så här på eftermiddagen. P&K


Skärp er!

Nu får ni faktiskt ta och skärpa er! Ni måste läsa och följa bloggen för annars blir det så tråkigt att skriva. Kommentera gärna också för det är mycket mycket roligare att skriva då!

Btw så överlevde jag hos tandläkaren, hade tydligen världens minsta hål som hon sa, haha ;) Jag som höll på att kräkas av nervositet när jag gick in, fan vad löjlig man är ibland alltså ;)




Godnatt

Klockan är bara barnet och även jag så därför tänker jag faktiskt gå och lägga mig alldeles strax. Men först ska krypa ner under täcket och kolla på tv och vräka i mig godis för att imorgon ska jag till tandläkaren och laga ett hål som har orsakats av just godis. Hostar en del fortfarande och är skit rädd att jag ska hosta och borren ska ploppa genom kinden på mig :O Tänker egentligen alldeles för mycket, men täänk om :O

Kommer väl hem runt tre, halv fyra imorgon med en jävla tandvärk antar jag och därför så kommer det väl något inlägg under dagen. Men nu ska jag krypa ner. Godnatt på er! P&K


Gamla tanter och gubbar som kör bil

När jag hade slutat skolan idag så åkte mamma och jag direkt ner till stan för att uträtta lite ärenden. Som  tur var så ställde vi oss en bit ifrån den bilen bredvid eftersom vi såg att det var en gammal tant och gubbe i den och eftersom man inte vet om dom är duktig att köra eller inte. Tanten var i alla fall inte duktig för hon hade en skitstor volvo och skulle backa ut från det där trånga utrymmet.
Ni kan väl tänka er hur det gick?!
Hon backa först i i bilen bakom och sedan när hon körde fram och skulle backa åt andra hållet så körde hon in i bilen bredvid (inte vår). Blev dock inga skador men tänkte liksom bara säga att de är ju fan en trafikfara med gamla människor ibland. Hon körde ju som en galning därifrån med och sladdade i kurvorna. Helt sjuk tant alltså!


Skola, skridskor och träning

Ja, rubriken talar väl för allt. Har haft fullt upp idag, var först i skolan till klockan 16.00 sen var jag hem och åt med Tove och sen så stack vi ner till Stugsund och åkte lite skridskor. Igår var det ingen vurpa men tog väl igen det med tre idag, haha ;)
Efter skridskorna så stack vi direkt till träningen för att spela innebandy i 1,5 timme och sedan ha fys/rehab i en kvart. Riktigt rolig träning men nya övningar och sådär. Svettades som jag vet inte vad idag och jag tror fyra stycken klagade på att det var blött på grejer hahah, sånt man får ta säger jag! ;)

Tack vare att det har varit så mycket idag så har jag inte hunnit uppdatera, men slänger in nu för att ni ska veta att  jag lever iaf! Men är skit trött nu så ska sticka och sova nu. P&K


Godnatt

Tänkte bara säga godnatt allesammans och att jag inte har några pengar på mobilen och det gör mig riktigt förbannad :@ Och på köpet så bet jag nyss hål i läppen också så nu blöder jag som en gris, allt går fel!
Nu isolerar jag mig i sängen, Godnatt!


Heja bambi-Jenny

Var iväg med mamma och Kjell-Ove Hästrumpa (Tove) och åkte skridskor idag, sjukt roligt måste jag säga. Jag är ju egentligen som en tvååring på skridskor men tro det eller ej, jag ramlade INTE! Woohoooo! När vi sedan kom hem så käkade vi gott och satt vid datorn och drygade oss med massa folk. Kanske blir skridskor redan imorgon igen innan träningen, kan bli riktigt roligt! :)

Nu ska jag vänta på att klockan blir halv nio och att "I en annan del av Köping" ska börja. Älskaa Tobbe!


Vill ha!


195 :- från www.cocoo.se

299 :- från www.milajki.com

165 :- från www.cocoo.se


Skridskoåkning

Är faktiskt riktigt jäkla nervös för att ta på mig skridskorna och bege mig ut på isen. Men kan ha att göra med att jag är fruktansvärt dålig på att åka också hahah :)
Vi ska väl åka ner till Stugsunds grusplan där dom har spolat och till och med mamma ska åka. Ska strax ringa och väcka Tove så hon kan ta med sig sin mamma också så vi är lite folk, för då blir det ju mycket roligare :)
Alltså jag kommer fan slå ihjäl mig, helst skulle jag vilja ha kuddar över hela kroppen men har nog inte så många kuddar. Så jag får väl kämpa mig igenom det här ändå :)



Tack Josephine

Nu har Josephine Brandt gjort en bild åt mig som jag kan ha som avslutning på varje inlägg.
www.josephiinebrandt.blogg.se heter hennes blogg iaf. Tänker säga att blogg.se är skit segt idag så kanske inte kommer upp så många mer inlägg ikväll.


Låång dag

Det har rent ut sagt varit en lång jäkla dag idag. Jag klev upp vid åtta för att hinna packa och fixa mig innan samlingen. Vi knäppte kort när vi kom fram för att vi ska ha en artikel i "Söderhamns nytt" men den kommer ju inte ut för ens långt senare, typ om två veckor kanske.
Matchen var ju inte världens höjdare, vi höll rätt jämt till tredje perioden men där orkade vi inte hålla jämna steg och det slank in massa onödiga mål. Matchen slutade i alla fall 11-4 så vi hamnade nu under strecket och kommer få spela mot två lag från Jämtland. Vi kommer i alla fall leda den serien till en början och nu är det bara att hoppas att vi vinner alla dom matcherna så vi är klara för tvåan.

Kom hem vid halv sju eller nåt och har suttit vid datorn sedan dess. Tänker bara kika på tv och ta det lugnt ikväll, ska väl snart sätta mig och leta något bra program och ha chipspåsen bredvid mig som tröst för förlusten idag.

Här är min bästa kompis för kvällen ;)
P&K

Läsa sedan sova

Har kollat klart på bandyn för ett tag sen och som tur var vann Edsbyn med 8-6, inte för att jag hejar på dom men det är för att det är bättre och Edsbyn vinner än Haparanda på grund av Brobergs placering i tabellen. Matchen var i alla fall riktigt spännande och svängande så den var rolig att se :) 

Tänkte att jag skulle ta och tvätta bort sminket strax och sen krypa ner under täcket och läsa en sväng, innan jag ska sova. Tänkte att jag ska kliva upp kl 08.00 så jag hinner packa och sådär inför resan. Tar nog med mig kudde på bussen så jag kan sova lite, så jävla drygt att åka buss ju. Näe, kan inte sitta här längre nu, måste ju sova hah ;)

Sundsvalls IBF - Söderhamns IBF
13.00
Någon hall i Sundsvall


P&K

Bara för att...

Bara för att Rasmus tjatar om att jag ska skriva något om honom så måste jag väl säga att han är söt då :)

Skidskytte nu sen bandy

Tror jag enbart bara skriver om mat här, eller så väntar jag alltid på att jag ska äta, riktigt matvrak jag hahah ;D Har iaf just precis ätit och ska väl kika på tv nu tills bandyn börjar vid 19.00 (Haparanda - Edsbyn), kan bli en sjukt spännande match eftersom Haparanda har överraskat hittills denna säsong.

Ikväll måste jag nog lägga mig tidigt eftersom jag ska iväg och spela match i Sundsvall imorgon. Bussen går kl 09.30 och matchen börjar 13.00. Vi möter Sundsvall IBF och känns som det kan bli svårt att ta den alltså. Men vi ska göra vårt bästa så får vi se hur långt det räcker.

Nu ska jag kika på skidskytte och heja fram Sverige till en härlig seger i damstaffetten!
P&K

Godissugen

Ligger i sängen och kikar på tv just nu, har skit ont i huvudet och tänker på att dagen hade varit mycket bättre med massa godis nu. Tänk en fet godispåse med massa godis nu när man har huvudvärk så går det ju lätt över. Fixa godis åt mig! ;)

Idag har jag bara varit i skolan, morgonen var fan bäst när jag jagade Tove och hon skulle sätta sig men missade stolen så hon hamnade under bordet. Trodde jag skulle dö av skratt, det var så jävla fult! Men tackar henne för ett gott skratt i alla fall för kommer antagligen itne se det där igen hahah ;)

P&K


Sömning

Efter att jag hade ätit så var jag så mätt och belåten att jag somnade, och det var fruktansvärt skönt! Sitter och kollar på skidskytte nu och äter choklad, mums. Ska snart kliva upp ur sängen och klä på mig och sticka till träningen. Ser verkligen inte fram emot att springa i överhuvudtaget, men ska göra så gott jag kan med det här jävla benet. Och värst av allt kommer vara fysen efter träningen, men mamma har lovat mig att jag ska slippa hahahah ;D
Nu måste jag fan röra på fläsket!
P&K

Träningsvärk och hungrig

Har ont i hela jäkla högerbenet och kan knappt gå, men eftersom jag är envis som en åsna SKA jag träna idag! Det har jag faktiskt gett mig fasen på :)
För övrigt har jag nyss kommit hem från skolan, hade absolut inte hjärnan med mig idag för hade glömt både böcker och pennor hemma idag och därför sket sig allt. Vi har iaf flyttat fram naturkunskapsprovet som vi skulle haft nästa vecka till nästa vecka ändå och det är förjävla skönt eftersom det är kemi och hur mycket som helst och allt har glömts bort under lovet.

Bläää, orkar inte tänka på annat än mat nu, är så jäkla hungrig. Tror vi ska äta pommes, schnitzel (stavas?) och bea ;) Kan ju bli hur gott som helst! Ska väl ta och läsa lite nu kanske, boken är ju som sagt superbra!'
P&K


Kom igen nu!

Nu har det faktiskt blivit kasst med läsare så nu får nu ta och skärpa er och läsa den varje dag. Kommer ju uppdatera mer ju med läsare jag får och speciellt ju mer kommentarer jag får :)
Så kom igen nu för fan så lovar jag att jag också skärper mig!
P&K

"Om jag kunde drömma"

Sa ju att jag skulle läsa Twilight böckerna någon gång i mitt liv och jag har faktiskt börjat läst den första nu. Har väl läst ca 15 sidor och det är riktigt svårt att sluta läsa. Så nu måste jag återgå till boken, hah :)


P&K


KM

Måste ta och sticka nu eftersom jag ska jobba i kiosken på KM, tänkte skriva lite snabbt iaf. Blir nog borta största delen av dagen för att glömma bort att det är skola imorgon. Men vi hörs senare.
P&K

Hudik

Ska alldeles strax ta och åka in till stan för att sedan åka vidare till Hudik. Inte ett dugg taggad eftersom jag har mensvärk men det kanske kommer, vi får hoppas det iaf, kanske inte ens får spela ju. Matchen börjar halv ett och slutar väl efter ca två timmar, sen ska vi väl duscha och skynda oss hem så jag äntligen kan få en efterlängtad middag på donken. Kanske sticker upp till bandyn sen, eller KM beror på vad frugan vill, men om hon ska bestämma så blir det ju lätt KM iaf :)

Måste fixa håret nu och sen dra. Verkar vara skitkallt ute idag med så pälsmössan får hänga med ;)
P&K


Men kan det sluta vara så jävla kallt?

Man vill verkligen inte göra något när det är så jävla kallt som det är ute. Eller jo klart man vill, men man har ingen lust eftersom det är kallt och man håller på att få förfruset arsle när man går ut. Har egentligen hur mycket som helst att göra i läxväg också, men jag orkar inte sätta mig och plugga sönder när det är lov även om jag måste. Ska väl kanske ta och sätta mig nu en timme tills bandyn börjar (Edsbyn-Villa/Lidköping). Ska nog sova ganska direkt efter eftersom jag tydligen ska spela match imorgon och samlingen är redan vid 10.15 och matchen börjar 12.30.

Näe, måste fan plugga nu. Ring om ni vill något speciellt!
P&K


Musik, bandy och blogg

Sitter och snackar med massa folk på msn samtidigt som Rise Against - Hero of War spelas högt ut ur mina högtalare. Kollar på bandy också, samtidigt, även om det inte går så bra eftersom datorn är så pass mycket intressantare. Sandviken - Vetlanda går på tv:n och Vetlanda leder med 1-2 i pausen nu. Samtidigt fast i Kungälv går matchen mellan Kungälv och Broberg och sist jag hörde något därifrån så ledde Broberg med 1-3, HEJA BROBERG säger jag bara!
Nu byter jag om och sticker till tärningen.
P&K

Twilight - New Moon

Ja, titeln säger väl sig självt. Har alltså nyss kollat klart på New Moon, tycker att filmen var lite långtråkig ett tag där i mitten, man kunde liksom själv räkna ut vad som skulle hända lite smått sådär. Men mot slutet var den sjukt bra, och hur kunde den sluta sådär då liksom? :O
Hoppas verkligen att en ny film kommer snart nog och att den är minst lika bra. Men ska jag säga det själv så tycker jag att första filmen har varit bäst hittills :)
Har funderat på om jag ska ta och läsa böckerna också kanske, vad tycker ni?

P&K

Full fart

Tove och jag har suttit i stort sett hela kvällen med att skicka över bilder från hennes dator till min, men har inte alls många än men ska fixa med USB-minne imorgon eller på torsdag så det löser sig nog. Här kommer iaf en mongobild som Toves pappa knäppte på mig innan skolavslutningen ;)


P&K


En glad Jenny!

Skriver nu inlägg från sin nya dator som nu har internet! Jävlar vad jag bara ska sitta här idag nu, bara läska mig på att jag äntligen har fått bärbar och att den fungerar! ;)

Såhär risigt söta var Ella och jag nu på morgonen ;)

Nu jävlar!

Jag har äntligen tagit tag i mig själv och gått och köpt mig en bärbar dator nu. Men eftersom internet har krånglat nu på kvällen sitter jag fortfarande på stationära och bara längar tills imorgon då Christer kommer och fixar så att det funkar. Nu kan jag lova er att det kommer komma mycket bildet och mycket inlägg för nu kommer jag då inte lämna min bebis länge :)


Här är min lilla älskling :)
P&K


Skrivkramp eller något

Loggar in och loggar in men jag kommer aldrig på något att skriva. Har försökt att knäppa kort på alla kläder men det blev åt helvet eftersom kameran är sämst! Så tyvärr kommer det nog inga bilder på ett tag, kan ladda upp sen genom mobilen men då måste jag fylla på den först. Aja, ni vet hur det ligger till i alla fall.

Igår var det bandy också, Broberg - Bollnäs och vi vann!! Så sjukt jävla bra match så det finns inte, 5-2 blev det och nu har vi gått om cp Bollnäs i tabellen med. Nu satsar vi på att hålla oss kvar där och sen så ska vi plocka lite fler placeringar tycker jag, men annars går det framåt!

Idag har jag inte gjort några större kraftansträningar, har bara klivit upp ur sängen och tagit mig till datorn haha, har inga planer på att göra annat heller. Var nyss bandy på tv:n också, Hammarby-Sandviken. Sandviken fick storstryk med 10-5 och det var väl bra :)

Imorgon ska jag ner på stan och leta en julklapp till Jossan, men vad ska jag köpa?!
Har ni något förslag?
P&K

Bilder på gång

Bara för att jag har så jävla tråkigt och inte orkar ladda upp några bilder så skriver jag ett onödigt inlägg istället. Känner att jag är så jävla dryg ikväll! Taggar som fan inför bandyn imorgon, vi ska krossa de där jävla Bollnäsborna utav bara helvete! ;)

Förresten har jag hört att några av er klagar på att jag knappt har några bilder på mig själv här, men bara jag kommer igång med att använda kameran och att jag får en bärbar dator men cam så kommer det komma upp bilder kanske varje dag. Kameran hatar jag ju egentligen så får väl vänta på datorn och jag kan säga att den är på gång iaf :)
P&K

2010

Jahapp, nu är det 2010 och det känns inte alls som att det är det i överhuvudtaget. Har bara legat i sängen/soffan hela dagen idag med frugan. Vi vaknade väl vid typ 13.15 kanske och sen så har vi kollat på tv och käkat lite godis. Har absolut inte lust att gå utanför dörren heller i det här snöovädret så därför stannar jag inne!

Blev typ inga bilder knäppta igår heller på det roliga folket vi hängde med men jag har ju lovat att jag ska ladda upp på allt jag har inhandlat iaf, och det kanske kommer senare ikväll om jag får tråkigt.
Tycker lite synd om Tove också, hennes ena knapp på mobilen frös igår så hon skulle trycka in PIN-koden men det blev fel tre gånger och nu så måste hon ha PUK-koden och den hittade de inte hemma hos henne. Hur ska hon klara sig liksom?! Hon är ju mer mobilnörd än vad jag är, hahaha :D

Nu ska vi fortsätta kolla på Beverly Hills Chihuahua.
P&K



Förresten, Gott nytt år och god fortsättning!

RSS 2.0